Oplev Troldtekt under Stockholm Design Week

Stockholm Design Week byder 5.-11. februar 2024 på events i hele den svenske hovedstad. Oplev Troldtekt på Jordens Arkitekters udstilling om fremtidens byggeri, ved events i showroomet Studio B3 – og til skandinavisk videndeling på Danmarks Ambassade.

05.02.2024

Stockholm vil i hele uge 6 emme af events, udstillinger, åbne showrooms og andre oplevelser for de designinteresserede. Stockholm Design Week åbner mandag den 5. februar og byder på en perlerække af store og små arrangementer frem til søndag den 11. februar.

Formålet med Stockholm Design Week er at fremme skandinavisk design internationalt. Det sker blandt andet ved Stockholm Furniture Fair, som er Skandinaviens største event for møbel- og belysningsdesign samt arkitektur. Men også mange andre aktører byder indenfor til spændende arrangementer med design i fokus.

 

 

Du kan møde og opleve Troldtekt ved flere forskellige arrangementer under Stockholm Design Week:

 

Arkitektudstilling: Oplev Troldtekt akustikplader på Stockholm Furniture Fair

Jordens Arkitekter deltager på Stockholm Furniture Fair med udstillingen ’Farming Architects’, som handler om fremtidens boligkoncepter – inden for alt fra større boligbyggerier til seniorboliger og bjælkehytter.

Arkitektfirmaet har udvalgt Troldtekt akustikplader baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™ som et af de produkter, der skal indgå i udstillingen.

– Vi er meget glade for Troldtekts deltagelse på messen. Vi elsker materialet og bygger endda alle vores displayskærme med Troldtekt akustikplader for at vise vores projekter. Troldtekts filosofi inden for bæredygtighed er i god tråd med Jordens Arkitekters målsætninger, og Troldtekt passer som hånd i handske ind som fremtidens byggemateriale, siger Jacob Wallér, stifter af Jordens Arkitekter.

Troldtekt, Skovbakkeskolen
Foto: Thomas Mølvig (architect) & Adam Mørk

Seminar: ’Hvordan bygger man til alle sanser?’:

Danmarks Ambassade i Stockholm inviterer til seminar om læringsbyggeri til alle sanser. Her er formålet at dele viden på tværs af Danmark og Sverige med interessante oplæg, debat og en roundtable-session.

Formiddagens keynote er R&D Architect Klaudio Muca fra CEBRA architecture. CEBRA har med forskningsprojektet WISE undersøgt, hvordan arkitektur kan fremme livslang læring i skolen og på arbejdspladsen. Projektet inddrager idéer fra førende tænkere inden for uddannelse og entreprenørskab – og bygger på forskning inden for blandt andet kognitiv psykologi.

Jonas Kjellander fra Sweco Architects og Tina Snedker Kristensen, kommunikations- og bæredygtighedschef hos Troldtekt, deltager også med oplæg – efterfulgt af en paneldebat. De to oplæg tager afsæt i materialers indflydelse på indeklima, herunder lys, akustik og luftkvalitet.  

Det hele foregår tirsdag den 6. februar kl. 9-12. Arrangementet er tæt på fuldt booket, men så længe der er pladser, kan du tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Showroom-event: ’Music & Mingle’ og ’After Fair Evening’

Studio B3, som er Stockholms største showroom med møbler, lys og øvrigt interiør, byder indenfor til to uformelle netværksevents. Troldtekt er en del af showroomet, og ved de to events kan du møde os til en snak om akustik og design.

De to events i Studio B3 på Barnhusgatan 3 er tirsdag den 6. februar kl. 18-22 og torsdag den 8. februar kl. 17-21. Der er åbent for alle.

Lydabsorberende træbetonplader fra Troldtekt anvendes ofte som akustikloft i kontor- og erhvervsbygninger

Transformation kan vinde prestigefuld award

Under Stockholm Design Week bliver der uddelt flere prestigefulde priser til både byggerier, produkter og fagpersoner under den fælles betegnelse Scandinavian Design Awards 2024. De nominerede kommer fra hele Skandinavien.

Tre byggerier dyster om hæderen som Architecture of the Year 2024, og i et af dem – Gjuteriet – indgår Troldtekt akustikplader som en del af designet. Arkitekterne Kjellander Sjöberg fra Malmø i Sverige star bag transformationen af den gamle industribygning, som nu er blevet til moderne kontorer.  

Troldtekt akustikplader er monteret i den del af byggeriet, hvor virksomheden Oatly holder til. Se flere fotos her.

Se hele programmet for Stockholm Design Week