Stor interesse for god akustik på Nordbygg

Nordens største byggemesse, Nordbygg i Stockholm, fik besøg af 40.000 fagfolk fra byggeriet. For første gang deltog Troldtekt med en messestand, som også var aldeles velbesøgt.

07.05.2024

Nordbygg er Nordens største mødested for bygge- og anlægsindustrien. Messen afholdes hvert andet år og tiltrækker fagfolk fra Sverige, det øvrige Skandinavien og resten af Europa.

I 2024 blev Nordbygg holdt 23.-26. april i Stockholmsmässan i den svenske hovedstad, hvor cirka 40.000 besøgende lagde vejen forbi.

Der var hele 900 udstillere fordelt rundt i hallerne og over 200 seminarer, hvor bygherrer, arkitekter, entreprenører og alle de andre kunne få ny viden samt netværke med kolleger i branchen.

Troldtekt delte stand med IsoTimber, der leverer præfabrikerede vægge i massivtræ.  

Imponerede over ro og design

Det var første gang, at Troldtekt deltog som udstiller på Nordbygg-messen – og det var en succesfuld debut. Med på standen var både et udvalg af de karakterfulde Troldtekt designløsninger og Troldtekt plader baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™.

– Der var mange gæster, som fik sig en ahaoplevelse, når vi inviterede dem ind i vores udstilling. De var imponerede over, hvilken ro Troldtekt giver, og hvor stor betydning akustikpladerne har. Der var bred interesse for vores produkter – især for designserien med Troldtekt line og Troldtekt v-line, siger Thomas Åberg, som er Troldtekts salgschef for forhandlere og industri i Sverige.

– Vi havde mange gode snakke, som har ført til nye kontakter, mulighed for fremtidige samarbejdspartnere og ny forretning. Der har blandt andet været besøgende fra forhandlerledet, byggefirmaer, arkitekter, industrien, ejendomsudviklere og håndværkere. Så alt i alt har det været en god blanding fra forskellige segmenter indenfor byggebranchen, fortsætter han.

Nordbygg-messen bliver næste gang afholdt 21.-24. april 2026.