Troldtekts Stockholm-showroom er genåbnet med nye akustikløsninger

Efter en større renovering af showroomet Studio B3 kan arkitekter, designere og andre byggeprofessionelle igen opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger i hjertet af Stockholm. Her udstiller 35 leverandører af møbler, belysning og materialer.

27.06.2024

Der er blevet boret, skruet og monteret i showroomet på Barnhusgatan 3 i Stockholm. Nu kan alle, der arbejder professionelt med design, igen opleve god akustik og karakterfulde interiørløsninger i Studio B3. Her er også Troldtekts område i det 1.000 kvadratmeter store showroom genåbnet – endda med helt nye løsninger.

Showroomet byder nu på et bredere udvalg af de karakterfulde Troldtekt designløsninger. Oplev hvidmalet Troldtekt line, Troldtekt tilt line i farven clay, Troldtekt curves i lys natur – samt de elegante Troldtekt rhomber i forskellige specialfarver.

Flere af løsningerne er baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™. Troldtekt baseret på FUTURECEM har over hele akustikpladernes livscyklus et CO2-aftryk, der er henholdsvis 26 og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på traditionel grå og hvid cement.

Deltag i grand opening

Foruden de monterede løsninger er der i Studio B3 også mulighed for at nærstudere andre varianter, farver og strukturer – og blive inspireret af flotte referenceprojekter med Troldtekt fra ind- og udland.

Studio B3 er åbnet igen, men fejrer officielt genåbningen – og showroomets 60-års jubilæum – torsdag den 5. september 2024 med en stor Grand Opening. Her er arkitekter, designere og andre interesserede velkomne på den centrale adresse i Stockholm. Ud over Troldtekt er det også muligt at møde de andre udstillere af møbler, belysning og interiørløsninger.

Bemærk, at showroomet hos Studio B3 til daglig ikke er bemandet af medarbejdere fra Troldtekt.

Læs mere om Studio B3, og finde de aktuelle åbningstider