Studieboliger med fokus på fællesskab

I de nye Basecamp studieboliger i Malmø er fokus ikke blot på at tilbyde studerende et sted at bo, men også et sted, hvor fællesskab og inspiration er i fokus.

Lydabsorberende træbetonplader fra Troldtekt anvendes ofte som akustikloft i boligbyggeri

I 2016 åbnede BaseCamp Student sine første studieboliger i København og siden da er der kommet studieboliger til i Polen og Tyskland – og i efteråret 2022 åbnede de første studieboliger i Sverige.

I bydelen Västra Hamnen i Malmø er der på en tidligere parkeringsplads bygget 640 BaseCamp Student studieboliger i gåafstand til Malmø Universitet, centrum og stranden. Boligerne er bygget med henblik på at styrke Malmø som studieby.

 

Socialt og inspirerende fællesskab i fokus

BaseCamp Students projekter tilbyder fullservice-boliger, hvor møbler og sociale aktiviteter indgår i lejen med henblik på at skabe de bedst mulige forudsætninger for, at de studerende trives. Derfor tilbyder byggeriet udover enkeltværelseslejligheder med eget køkken og badeværelse også omkring 1000 kvm fællesarealer med lounge, studierum, fitnessrum og fælleskøkkener, hvor det er muligt at mødes og være sammen og skabe relationer på kryds og tværs over et spil bordtennis eller en kop kaffe fra den lille café. Da fællesskab er en vigtig grundsten i BaseCamp Students´ projekter, sørger lokale teams også for at arrangere sociale arrangementer, som beboerne kan deltage i.

I flere af fællesarealerne er der brugt sortmalede Troldtekt akustikplader, som sørger for god akustik i rummene, hvor et højt lydniveau fra de mange studerende kan være en udfordring. Samtidig passer akustikpladerne godt ind i rummenes industrielle design med betonvægge og synlige sorte ventilationsrør.