Eksklusive boliger i Hobro

Fra alle 24 lejligheder er der et smukt view over Hobros naturområde omkring Vesterfjord. En udsigt, der gør boligerne til noget særligt i Hobro.

Troldtekt, apartments, Hobro, Denmark
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect MAA

Med ryggen til skoven og med udsigt til den store sø Vesterfjord og byen, ligger de nye ejerlejligheder perfekt i Hobro. Bygningen er opført i tre etager i røde mursten med gule bånd og alle lejligheder har store altaner.

For at alle beboere skulle få den attraktive udsigt, er bygningen knækket, og delen længst mod øst har fortannede altaner, der sikrer private udeophold. Indgangene ligger på modsatte side af bygningen i forbindelse med brede svalegange, der ligeledes egner sig til ophold for beboerne.

Til bygningen hører et stort fælleslokale og gæsteværelser med eget bad samt depotrum i underetagen udover 6 integrerede garager.

Akustik til samvær

De 24 lejligheder i varierende størrelse, er indrettet med opholdsrum og køkken orienteret mod udsigten. De store vinduespartier med dør til altanen (syd og øst), gør derudover opholdsrummene meget lyse. Mange lejligheder har også hjørnevinduer, der giver dagslys fra flere retninger.

I opholdsrum som stue, køkken og værelser, er der indrettet med Troldtekt lofter i natur, der sikrer en god akustik og passer ind i boligerne eksklusive stil. Den overvejende del af ejerne i ejendommen er 50+, hvor hørelsen ofte er svækket. Derfor er det en stor kvalitet, at boligerne er indrettet med en akustik, der gør det muligt at nyde både stilheden og samtalen.