IXNAH-lejlighederne i Cancun, Mexico

IXNAH er den nyeste beboelsesejendom i byen Cancun, et verdenskendt turistmål i det sydøstlige Mexico.  Ejendommen ligger ved kystlinjen og har en pragtfuld udsigt over den caribiske strand.

Troldtekt Ixnah apartments
Foto: Vanrit

Med sin moderne facade er ejendommen designet af de kendte indretningsarkitekter Treceavo Plano og Mauricio Loberia fra Monterrey og består af otte store lejligheder på hver 600 m2.

Hver lejlighed er specialindrettet med dæmpede pastelfarver og enkelt møblement tilført spredte højdepunkter i form af lyse paneler med kunst eller maritime artefakter. Gulvene er delvist dækkede af store tæpper, som hjælper med at absorbere lyden fra de ellers hårde overflader.  For fuldstændigt at minimere lyden fra eksempelvis fjernsyn og stemmer og for at holde lejlighedernes kerne så stille som mulig, har arkitekterne dog valgt at beklæde lofterne med Troldtekt akustikplader.

Pladerne giver en rød tråd gennem alle lejlighedens værelser og er desuden blevet udbygget med integreret loftlys. Udover deres fantastiske evne til at absorbere lyden har pladerne, som er fremstillet af den naturlige råvare certificeret træ og cement udvundet fra den danske undergrund, også en lang holdbarhed, naturlig åndbarhed og lave levetidsomkostninger.