Små ændringer gør stor forskel

Hos Aarhus Kommunes afdeling for Børn & Unge har mødelokalerne fået et markant løft, der har øget brugen af de mindre mødelokaler.

Foto: Helene Høyer Mikkelsen

Medarbejderne i denne afdeling af Børn & Unge arbejder til dagligt med renoveringer, tilbygninger og nybyggeri af børneinstitutioner og skoler i Aarhus. I disse projekter arbejdes der ofte med forbedring af akustikken, hvorfor Troldtekt er et velkendt produkt på kontoret. Med Troldtekts mange nye designløsninger, var afdelingens egne mødelokaler et godt sted at prøve produkterne af, både som en ny visuel og æstetisk side af mødelokalets design, men naturligvis også akustisk. Mødelokalerne har samtidigt fået ny belysning og nogle tilfælde nyt møblement.

Formål med forskellighed

Troldtekts konsulent, Bente Rasmussen Therkildsen præsenterede paletten af mulighederne indenfor designløsninger, hvor mønstre og farver giver mange kombinationsmuligheder. Det ene lokale fik Troldtekt rhombe på en endevæg, mens en anden fik line design. Samtidigt med udskiftning af dele af inventaret, er der opstået en differentiering i mødelokalerne. Nanna Calmar Andersen, der er teamleder i afdelingen fortæller, at fokus på at skabe kontrast mellem møderummene skal øge brugen af lokalerne og derved understøtte samarbejde og et positivt arbejdsmiljø på kontoret. Foreløbigt er de nyindrettede mødelokaler godt modtaget og akustikken rigtig god.