Rådgiver, inspirerer og finder løsninger

Uanset om det er i Berlin, London, Paris eller Moskva, leverer ASSMANN produkter af høj kvalitet, som er produceret i Tyskland.Virksomheden har en række eksklusive showrooms og et omfattende netværk af salgs- og detailhandelspartnere.

Foto: Olaf Wiechers

Moderne arbejdspladser med designorienteret udstyr fra forskellige producenter til fælles brug. Hvis man tager højde for en række ergonomiske, akustiske, belysningsmæssige og kommunikationsteknologiske aspekter, kan kontorlokaler også bruges til at præsentere egne produkter i forbindelse med kunderådgivning.

Showroom Berlin

Og det var netop disse aspekter, der lå til grund for udviklingen af netværket for innovative rumlige løsninger i Berlin og Hamborg. Her har man samlet en række forskellige producenter og deres medarbejdere for at vise mangfoldigheden i moderne interiør og samtidig give plads til inspiration og rådgivning.

De forskellige virksomheder – heriblandt ASSMANN, Troldtekt og BOLON – kombinerer her deres produkter i et dynamisk og levende setup. Det er således både muligt at se kontormøbler, glas- og skillevægge, gulvbelægninger, siddemøbler, akustikløsninger, armaturer og meget mere i showroomet. I denne koncentrerede form opstår der konkrete rumlige funktioner, som nærmest forlanger at blive brugt, i modsætning til traditionelle showrooms, hvor præsentationen oftest blot tjener som eksempel.

Målgruppen afspejler hele spektret af aktører inden for arkitektur- og ejendomsbranchen og omfatter alt fra arkitekter og interiørspecialister til forarbejdningsvirksomheder, udlejere og bygherrer. Rummene i netværket for innovative rumløsninger fungerer på en og samme tid som rådgivningscenter, showroom og arnested for nye og innovative idéer.