Bløde linjer til advokatkontor

Akustikpladerne "Curves" fra Troldtekt passer perfekt ind i de moderne indrettede kontorer hos advokatfirmaet BISSEL + PARTNER i Erlangen, Tyskland.

Foto: Olaf Wiechers

BISSEL + PARTNER er et af de største og vigtigste advokatfirmaer i det nordlige Bayern. Advokatkontoret, der har kunder fra hele Tyskland, beskæftiger sig med alle områder af loven, fra ansættelsesret til forvaltningsret.

Moderne kontor med central beliggenhed

Det anerkendte advokatfirma, som har et stort socialt engagement i byen, har til huse i en imponerende kontorbygning med en central beliggenhed i hjertet af Erlangen kun 16 kilometer fra lufthavnen.

Adgangen til bygningen, som også huser en række andre virksomheder, sker via et generøst designet indgangsområde, der er domineret af store glaspartier, og et atrium med glastag.

Åben indretning

BISSEL + PARTNERs domicil er lyst og åbent indrettet. Receptionsområdet og de forskellige konferencelokaler er inddelt i mindre enheder ved hjælp af rumdelere. En række lyse søjler hjælper desuden med til at give de store rum struktur. Det gennemgående trægulv, der formidler en følelse af ro, matcher de lyse lofter, hvor selv ventilationsrørene fremstår som en integreret del af designet.

Kontrasterende kurver

Troldtekts designløsning "Curves" fungerer som en vellykket kontrast til de lyse vægge og lofter. Akustikpladerne med de organiske svungne linjer er monteret i store mørke flader på i alt tre vægge. De fremhæves af spots i loftet og tilfører et raffineret twist til de enkle og funktionelt indrettede advokatkontorer.