Genennemtænkt arbejdsmiljø hos AAB Silkeborg

Boligorganisationen AAB Silkeborg er flyttet til nye administrationslokaler centralt i byen. Nyindretningen er skræddersyet til AAB og omfatter alle flader, farver og møbler.

Troldtekt, Boligforeningen AAB, Silkeborg
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect

AAB har indrettet sig i stueetagen under en af deres egne afdelinger af boliger. De åbne lokaler med store glaspartier i ét plan gør AAB synlige i byen, og det samlede plan er en stor fordel fremfor deres tidligere tre etager.

Formsprog har stået for indretningen, der fint samler administrationens faciliteter i en rød tråd. Medarbejderne har været meget involveret i indretningen både som helhed og i forhold til deres indviduelle behov. Resultatet er et rigtig godt arbejdsmiljø for medarbejderne og et varmt og imødekommende design for både medarbejdere og beboere, der kommer til administrationen.

Balanceret indretning

Indretning er på én gang robust og moderne med forkus på slidstærke gulve, hvor der er meget trafik, mens der er valgt tæpper i andre rum. Lofterne er hvide Troldtekt lofter i skinnesystem, hvor belysningen er fint indpasset. Samtidig er ventilationsløsningen også fra Troldtekt og dermed fuldt integreret i loftet. Herved opnås en rolig loftsflade uden for mange installationer og frisk luft, der diffunderer gennem udvalgte plader. Et stort plus for arbejdsmiljøet ved AAB, der samtidigt har opnået en passende akustik med Troldtekt lofterne.

Stoflighed er et gennemgående tema i indretningen og designet af skranke og øvrigt inventar. Her er en fin balance mellem det rå og ubearbejdede materiale og de bløde, polstrede møbler i varme farver. Grafik på glas og vægge er også fra Formsprogs hånd.

”Valget af Troldtekt lofter er udsprunget af  AAB’s store fokus på materialitet, indeklima og medarbejdernes trivsel. Vi har i samspil med AAB Silkeborg skabt et kontormiljø hvor glade farver, smukke materialer og spændende detaljer danner en helhed,” fortæller Gitte F. Kjølby – arkitekt og leder af FORMSPROG.