Farvestrålende nyt hovedkontor

Croisette Real Estate Partner er flyttet ind i nyt hovedkontor i Malmø, hvor der er valgt Troldtekt malet i Croisettes pink virksomhedsfarve som akustikløsning.

Troldtekt akustiklofter er det naturlige valg til at sikre god akustik og et sundt indeklima i bl.a. kontorbygninger

Den svenske erhvervsmæglervirksomhed Croisette vokser, og der var derfor brug for nye lokaler til det globale hovedkontor i Malmø. Her flyttede Croisette ind i nye lokaler i bydelen Hyllie, hvor bygningens navn ”Croisette Tower” afspejler sine nye lejere på øverste etage.

Det 830 kvadratmeter store kontor har udsigt ud over Øresund og er indrettet med en åben del, der bruges til kundemøder og events, samt en mere afsondret kontordel, hvor medarbejdere har plads til at fokusere og holde møder.

Udover hovedkontoret i Malmø har Croisette også kontorer flere andre steder i Sverige samt i Island, Danmark og Finland.

 

”Power Pink Please” som indretningskoncept

Ved indretningen af Croisettes nye hovedkontor er der taget udgangspunkt i konceptet ”Power Pink Please”, som skal udtrykke en nytænkende virksomhed, der ekspanderer og har mod, men samtidig er ydmyg. Udover den genkendelige pink farve, der er hele Croisettes visuelle identitet, er kontorets indretning præget af kreative løsninger og genbrug af møbler.

I kontorets gangarealer, reception og det større åbne rum med køkken spiller Troldtekt akustikplader malet i specialfarven pink godt sammen med indretningens andre pink elementer og bidrager med god akustik. Især i det store åbne rum, der bruges både af medarbejdere og til events, bliver rummets efterklang reduceret.