Moderne administrationsområde med eksklusivt design

Takket være arkitekternes og bygherrens kreativitet går funktionalitet og design hånd i hånd i ny EDEKA butiks administrationsområde. Elegante akustikløsninger med et markant æstetisk udtryk fuldender designkonceptet.

Virksomheden EDEKA Märkte Ingolf Schubert blev grundlagt i 2005 af Ingolf Schubert og er i de efterfølgende 18 år udvidet med seks fysiske butikker, heraf fire i Waren (Müritz) og to i Rostock, samt en netbutik i hver af de to byer.

Virksomhedens filosofi om kvalitet, service, friske varer og et stort udvalg til kunderne efterleves af alle 310 medarbejdere, herunder elever, på et butiksområde på 7.612 m².

Det daglige virke består af indkøb samt rådgivning og betjening af kunderne med fokus på sunde og friske fødevarer af høj kvalitet.

I 2016 åbnede Ingolf Schubert endnu en stor butik i Teterower Straße med et butiksområde på 1.500 m², og siden slutningen af 2021 har overetagen huset et af de mest moderne administrationsområder i Müritz-regionen.

Alle lokaler er udstyret med Troldtekt akustikløsninger, hvilket yderligere understreger rummenes moderne karakter.

 

Kontorer med store glasflader giver transparens

I en lang gang, der forbinder kontor-, møde- og undervisningslokaler med et opholds- og et loungeområde, sikrer lyse gulve og sorte Troldtekt akustiklofter en behagelig atmosfære. De store lokaler har et fantastisk lysindfald og grænser op til gangen via fortrinsvis glaspartier og fleksible lameller, hvilket får hele området til at fremstå åbent og transparent.

Komfortable møbler i EDEKAs signaturfarver gul og blå indbyder til ophold i loungeområdet og fungerer som en vellykket farvekontrast til gulve og vægge samt til akustikloftet. I opholdsområdet, der har et tilsvarende design med gule og blå møbler, kan medarbejderne udveksle idéer og slappe af ved barborde og på høje stole i en indbydende atmosfære. Særligt iøjnefaldende er her det store EDEKA-logo, der befinder sig over det moderne køkken i mørkt design.

Designkonceptet er også videreført i møde- og undervisningslokalerne. Her harmonerer lyse Troldtekt akustikplader i loftet perfekt med de hvide møbler og det mørke gulv.