Stemningsfyldt loft med klassikere

Fredericia Furniture har åbnet et showroom øverst i den tidligere Kongelige Postgård i hjertet af København. Her præsenteres danske møbeldesignklassikere og produktnyheder med den historiske bygning som en perfekt ramme.

Troldtekt, Fredericia Furniture
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Over to etager kan man gå på opdagelse i Fredericias udvalg af møbler med historier fra begyndelsen i 1911, over de velkendte klassikere som Børge Mogensens møbler til helt nye bud på dansk møbeldesign.

I de nye lokaler er der indrettet creative workspace for medarbejderne udover galleri og showroom. Det betyder, at stemningen i huset er præget af designfirmaets kreative arbejde og den puls, et internationalt brand arbejder i. Også gæster og samarbejdspartnere bidrager til stedets levende miljø.

Stilsikre konstraster

Den øverste etage er bygningens loftsetage, med den charme de skrå lofter bidrager med. Herfra er der også udgang til en tagterrasse, hvorfra man betages af byens tårne og tage. Dagslys fra de mange vinduer giver møblerne form og stoflighed, og de sorte Troldtekt lofter samler blikket mod indretningen og udsigten.

De sorte Troldtekt lofter er valgt for at give en eksklusivitet til rummet og for at sikre en god akustik, sammen med møblerne, selvfølgelig! Stilen på loftsrummet er kontrastfyldt med rå betongulve, rå murværk og trappe og indklædning af radiatorer i stålplader lavet til stedet.

Materialevalg og farvetoner er inspireret af urban, moderne indretning, hvor delikate møbler er valgt som kontrast til rå materialer og tilsammen giver en varm og indbydende stemning.