Moderne kontor i Tysklands bedste nybyggeri

Det tyske projektudviklingsfirma GERCH er flyttet ind i et eksklusivt designet, moderne hovedkvarter på to etager i "Kö-Bogen II" i centrum af Düsseldorf.

Troldtekt akustiklofter i erhvervsbyggeri

Til sit nye hovedkvarter har GERCHGROUP AG valgt en stor butiks- og kontorejendom midt i Düsseldorf, som er blevet kåret til det bedste nybyggeri i Tyskland. ingenhoven architects står bag bygningen, hvis imponerende facade prydes af i alt 8 km bøgehæk og opfylder de højeste krav til eksklusivitet, miljø og bæredygtighed.

 

Eksklusivt, innovativt og moderne udtryk

De moderne kontorlokaler, der strækker sig over næsten 1.800 kvadratmeter fordelt på to etager og også omfatter omkring 670 kvadratmeter terrasse, har et eksklusivt, innovativt og moderne udtryk.

I overensstemmelse med de højeste krav til moderne kontordesign kombineres lukkede og åbne områder flydende med hinanden, så der er masser af plads til koncentreret arbejde, møder, samtaler, afslapning og hvile. De to etager, der er forbundet af en indvendig, bred ståltrappe, rummer ud over forskellige møde- og kontorlokaler også flere spise- og loungeområder, et åbent køkken, et vinbibliotek og forskellige teknikrum.

 

Eksklusivt design med charme og karakter

Det lyse hovedsæde er kendetegnet ved møbler af høj kvalitet og varierede designelementer. Glas og stål kombineres med mørkt træ og giver kontoret en eksklusiv charme. Sorte åbne industrilofter understreger det raffinerede udtryk – især i de store fællesarealer. De lyse gulve står i en vellykket kontrast til de mørkere vægge og de ruminddelende gardiner i dæmpede farver.

I tråd med det raffinerede helhedskoncept blev der i nogle mødelokaler monteret særligt tilpassede Troldtekt akustikplader i loftet, hvor der er mulighed for at integrere forskellige typer belysningselementer.