Ny etage til kreative hjerner

Med indretningen af nye kontorlokaler lever Hausmann Architektur GmbH op til sit ansvar for bæredygtigt byggeri og har samtidig skabt et sted, hvor liv og arbejde smelter sammen.

Loftsbeklædning med akustikplader fra Troldtekt i kontorbyggeri

Hvis man vil arbejde kreativt, innovativt og succesfuldt i et team, har man ud over kompetente medarbejdere også brug for de rigtige lokaler. Det er man også klar over hos Hausmann Architektur GmbH. Arkitektfirmaet, der har specialiseret sig i nybyggeri af skoler med omkring 30 arkitekter i Aachen og Köln, har derfor nu udvidet sine kontorlokaler i Aachen. I stueetagen i en murstensbygning på Bendstraße er der på ca. 135 kvadratmeter opstået en ekstra, multifunktionel kontoretage.

 

Masser af plads til teamet

Ud over nye lokaler til møder og videokonferencer er der nu også et stort rum, som er skabt specielt til teambuilding-aktiviteter. Nu kan medarbejderne – efter ofte at have siddet alene på hjemmekontoret i den lange coronaperiode – endelig igen tage en pause sammen og spise og udveksle idéer ved enten det store bord eller køkkenbordet. Derudover er der fleksible, moderne arbejdspladser, hvor der udvikles idéer til fremtidens skolebyggeri. De nye lokaler har allerede huset videreuddannelse, seminarer, julefester, privatfester og endda koncerter.

 

Økologi og hygge

Den lysgennemstrømmede etage er i det hele taget åben og enkel. Store vinduer med sprosser og halvhøje glasvægge skaber gennemsigtighed udadtil og indadtil. Mørke vinduesrammer, radiatorer og gulve skaber en visuel kontrast til de lyse vægge og møbler. Farvestrejf som stole i forskellige stilarter, grønne planter og et stort flerfarvet tæppe i opholdsrummet giver en ekstra dimension og bidrager til en følelse af velvære. En naturlig hygge udstråles også fra loftet af ubehandlede Troldtekt akustikplader af træuld baseret på cementtypen FUTURECEM™. De giver også til stadighed anledning til at tale med arkitektfirmaets besøgende om den akustiske og optiske effekt samt bæredygtighed og miljøvenligt byggeri.