Smukke overflader på væg og lofter

HSB er et stort hollandsk byggefirma, der har specialiseret sig i nybyggeri, renovering og underentreprise. Virksomheden, der har hovedsæde i den hollandske by Volendam, beskæftiger over 336 medarbejdere og er kendt for sin CSR-strategi og sine bæredygtige byggeteknikker.

Da HSB skulle renovere sit eget hovedkvarter i nærheden af den rekreative park Slobbeland, fik virksomheden en fantastisk mulighed for at demonstrere sine evner til at levere avancerede løsninger i højeste kvalitet.

Som en del af renoveringen blev der lagt nye gulve og monteret nye lofter, og den aldrende centralt placerede egetræstrappe blev erstattet af en moderne version. Derudover blev der installeret nye, mere energieffektive HVAC-systemer, som både kan køle og varme.

Fra det varme og venlige modtagelsesområde til de stilfulde og elegante mødelokaler valgte HSB et slankt, sort udtryk og monterede Troldtekt® line akustikplader med perfekte, symmetriske, lodrette linjer. Akustikpladerne hjælper med at reducere genklangen fra alle de nye hårde overflader og tilfører desuden en vis taktilitet og visuel appel. Akustikpladerne, der er monteret i lokaler, gange og opholdsrum, giver et ensartet udtryk på tværs af hele bygningen og står i en effektfuld kontrast til det lyse sildebensparketgulv og farverne på væggene.

De fræsede riller i lofterne har en ekstra avanceret og interessant arkitektonisk funktion. Når pladerne sættes op, danner rillerne et langsgående sømløst spor med usynlige samlinger. Det betyder, at overflademønsteret opfattes som en sammenhængende helhed, fordi det er svært at se, hvor pladerne mødes.

Troldtekts designløsninger giver arkitekterne stor fleksibilitet og er beregnet til at danne en komplet akustisk overflade, uanset hvor stor eller lille den er. Sortimentet består af Troldtekt® line og Troldtekt® line design med perfekte symmetriske lodrette linjer, Troldtekt® tilt line med asymmetriske riller, Troldtekt® curves, Troldtekt® tiles, Troldtekt® puzzle samt de tredimensionelle varianter Troldtekt® rhombe, Troldtekt® rhombe mini og Troldtekt® dots. Troldtekt® dots er et fascinerende design, der består af 66 cirkulære fordybninger af varierende størrelse, som tilfører et dynamisk mønster af cirkulære elementer til hele lofts- eller vægoverfladen. Hver løsning har sit eget karakteristiske mønster og en unik stil, som – i kombination med forskellige farver – giver en enorm fleksibilitet, når selv de mest kreative projekter skal føres ud i livet.