Auditorie med kant

I Kløverbyen på Amager har stedets auditorium fået nyt liv og ny lyd. Det er til gavn for både lejere og gæster i huset.

Loftsbeklædning med akustikplader fra Troldtekt i kontorbyggeri
Foto: Helene Høyer Mikkelsen

Overfor Kløvermarken ligger De Danske Spritfabrikkers tidligere bygninger, som siden produktionens ophør har skiftet hænder et par gange. Det store kompleks af bygninger hedder i dag Kløverbyen og huser lejere som bl.a. Metronome Productions, Nordisk Film TV, Timm Vladimirs Køkken, TAP1 Bobles, Racket Club Cph. samt et moderne kontorfællesskab.

De tidligere industribygninger har en særlig rustik charme, som giver hvert lejemål sin egen unikke identitet og muligheder. Mange steder er der anvendt Troldtekt akustiklofter, som korresponderer godt med rustikke rammer og krav om god akustik.

Kløverbyen har faciliteter som kantine, lounge, mødefaciliteter og auditorium.

Design lofter

Den hyggelige plads ved indgangen til Kløverbyens fællesfaciliteter inviterer med en venlig gestus indenfor. Kløverbyens auditorie ligger ved siden af indgangen og kan derfor benyttes af både Kløverbyens beboere og udefrakommende lejere.

Dette var også auditoriets formål, da det oprindeligt blev opført, siden hen er det dog blevet istandsat flere gange. Nu er betondragerne i rummets dybde blevet fremhævet ved, at maling er fjernet, og betonens struktur står tydeligt frem.

Auditoriet fungerer godt til mange formål, bl.a. fordi der er tænkt på akustikken. På loftet mellem betondragerne er der anvendt Troldtekt line, hvor linjerne går på tværs af lokalet.

Sammen med det lyse gulvtæppe og dagslyset fra pladsen, skaber Troldtekt line en varme til rummets kølige betondrager.