malerknoll® har blikket rettet mod fremtiden

Wilhelm Knoll fra malerknoll GmbH & Co. KG, der har modtaget en pris for sit særlige engagement, har tænkt på både medarbejdernes og gæsternes velbefindende i forbindelse med nyindretningen af sine forretningslokaler.

Troldtekt akustiklofter er det naturlige valg til at sikre god akustik og et sundt indeklima i bl.a. kulturbygninger

Malermester Wilhelm Knoll fra Hurlach i Oberbayern er stærkt engageret i at gøre unge mennesker interesserede i malerfaget og uddanne dem til fremtidens fagfolk. Direktøren for malerknoll GmbH & Co KG modtog i 2019 Heribert-Späth-prisen for sit enestående engagement og sine fremragende uddannelsesresultater inden for håndværksfaget.

 

Innovativ håndværksvirksomhed med en uddannelsesprocent over gennemsnittet

I sin virksomhed, der blev grundlagt i 1988, beskæftiger Wilhelm Knoll i alt 17 medarbejdere, inklusive fem lærlinge, og ligger med en uddannelsesprocent på 30 klart over gennemsnittet for hele Tyskland. Wilhelm Knoll ansætter i den forbindelse både talentfulde unge og unge med udfordringer, med og uden immigrationsbaggrund i sin fremsynede, moderne familievirksomhed og tilbyder jævnligt praktikophold og forskellige projekter til elever.

 

Akustikelementer giver de moderne forretningslokaler en ekstra dimension

Wilhelm Knoll har i 2020 investeret i nye kontorlokaler, som nu er placeret på samme sted som erhvervslokalerne, for at sikre, at kunderne og specielt medarbejderne føler sig godt tilpas i virksomheden.

Der er masser af plads til de kommende fagfolk i det lyse uddannelseslokale, hvor der er masser af plads og højt til loftet. Møbler og loftbjælker i træ skiller sig ud fra de lyse vægge og gulve og får det store rum til at virke mere indbydende. De symmetrisk placerede akustikflåder bestående af akustikpaneler i lys natur udgør et iøjnefaldende og helt unikt designelement, der tillader visuel adgang til tagkonstruktionen. Loftslamperne, der er monteret på den frithængende, effektive akustikflåde, supplerer dagslysindfaldet fra lysbåndet, når der er behov for det.

I trappeopgangen skabes der raffinerede lyseffekter ved hjælp af bafler fremstillet af træbetonplader, der er placeret overalt i trappeforløbet, og hvis farvetone korresponderer med designet på væggene. Også i showroomet har man glæde af de akustikelementer, der anvendes her, og ovenikøbet på to forskellige måder. De mørke loftplader fra designløsningen Troldtekt® tilt line, omkranset af lysegrå elementer, optimerer ikke bare akustikken i rummet, men udgør også et centralt designelement takket være deres specielle linjestruktur. Kombinationen af det eksklusive, udvalgte vægdesign, mørke møbler og naturtræ tilfører rummet en eksklusiv charme.