Kontor midt i ny urbanitet

Virksomheden OBTON, som er beskæftiget med solenergi, er flyttet ind i Nicolinehus på Aarhus Ø. Fordelt på tre etager omkring et atrium opleves en stor variation i rumligheder og mængden af dagslys.

Troldtekt akustiklofter er det naturlige valg til at sikre god akustik og et sundt indeklima i bl.a. kontorbygninger

Nicolinehus er en todelt bygningskrop med en terrasseret form, der imødekommer flere skalatrin og ønsket om udsigt og dagslys. Særligt for Nicolinehus er kombinationen af boliger, erhverv og butikker. Et gaderum mellem bygningerne er inspireret af den traditionelle bys gader og torve, og det tilsvarende liv er lykkedes at skabe her på Aarhus Ø. 

Underetagen i den bygning, hvor OBTON har til huse, fungerer som én stor markedshal med mulighed for både at hente mad eller spise i Markedshallen. De fleste siddepladser er samlet ved atriet, som er stedets hjerte. Markedshallen har Troldtekt i loftet, som betyder at der er en behagelig akustik trods mange mennesker og aktivitet.

 

Moderne indretning

Fra atriet kan man ane aktiviteterne ved virksomheden OBTON, som ligger fordelt på tre etager rundt om atriet i Markedshallerne. En fin måde at lade bygningernes funktioner gribe ind i hinanden.

Hos OBTON har de ligeledes Troldtekt i grå natur og desuden Troldtekt ventilation, som fungerer ved, at frisk luft fordeles i rummene gennem udvalgte Troldtekt plader. Troldtekt i grå natur har en del nuancer, som i denne indretning bliver grebet som en særlig charme, der matcher de rå betonoverflader. De hårde flader komplementeres også af bløde tæpper, gardiner, polstrede møbler og en iscenesættende belysning.

Ambiente har stået for indretningen hos OBTON, og her er lagt vægt på, at indretningen er atmosfærefyldt og imødekommende og byder kunder såvel som medarbejdere indenfor i et moderne og personligt kontorhus. Udover tekstiler er dybe vægfarver, unikke tapeter og kunstværker med til at understrege det personlige univers, som kendetegner universet hos Obton. Stilen er enkel, elegant og med en eksklusiv twist.