Nyopført domicil samler flere funktioner

Virksomheden NP Nilsson har investeret i et nyt hovedkontor og logikcenter og samler dermed flere funktioner på samme adresse. I de nye kontorlokaler er der valgt Troldtekt akustikplader til både lofter og på vægge.

Akustiklofter fra Troldtekt i kontor- og erhvervsbyggeri

NP Nilsson er en tredjegenerations virksomhed, som driver syv fysiske byggemarkeder i Sydsverige og har et logistikcenter, der forsyner byggepladser i både Skåne og Halland. Derudover driver virksomheden også en produktion med præfabrikation af blandt andet vægelementer, tagspær og færdige villaer.

Virksomheden holder til i Båstad Kommune nord for Helsingborg, og på grund af mange års vækst har NP Nilsson investeret i et nyt byggeri, der samler logistikcenter og hovedkontor. Virksomheden forbliver i Bålstad Kommune, men er flyttet til den lokation, hvor produktionsanlægget i forvejen lå.

De nye kvadratmeter blev taget i brug i efteråret 2023. Her er nu cirka 70 ud af de i alt 200 medarbejdere inden for produktion, logistik, administration og virksomhedsledelse samlet på samme adresse.

Undervejs i designprocessen blev kontordelen udvidet med tanke på, at flere funktionærer vil komme til i de kommende år, og derfor blev der udvidet i højden. Lageret er moderne indrettet og delvist AI-styret.

 

God akustik – også i den højloftede rum

Jakobsson Pusterla er arkitektfirmaet bag NP Nilssons nye domicil. Både bygningens konstruktion og beklædning af facaden er træbaseret. Derudover er der blandt andet solceller på taget.

Indenfor i kontorafdelingen er der monteret Troldtekt på stort set alle loftflader og flere vægflader. Det er med til at sikre god akustik – ikke mindst i de højloftede rum.

600 kvadratmeter sorte Troldtekt akustikplader er valgt til lofterne, og 140 kvadratmeter kvadratiske, grå akustikplader er valgt til udvalgte vægarealer.

Designmæssigt spiller Troldtekt sammen med de øvrige materialer, der indgår i det nye byggeri, herunder træpaneler på vægge, tæppe- og flisegulv samt afstemt interiør, hvilket skaber en behagelig atmosfære for de ansatte.