Charmerende rammer for NPV

Ejendomsudviklingsselskabet NPV’s eget kontor i Charlottenlund repræsenterer firmaet på bedste vis som et firma, der både har respekt for historien og sans for moderne indretning.

Lydabsorberende træbetonplader fra Troldtekt anvendes ofte som akustikloft i kontorlokaler

Ved Charlottenlund Slot og nær Øresund ligger NPV i en toetagers bygning, som tidligere har været kavalerbygning som en del af slottet. Kontoret ligger altså både med en fantastisk beliggenhed og i en smuk, historisk ejendom. De fleste kontorarbejdspladser er i bygningens overetage, mens stueetagen er forbeholdt mødeaktiviteter, kantine og naturligvis receptionen.

Som gæst møder man en varm og venlig atmosfære ved ankomsten, som er skabt i kombinationen af den moderne indretning kombineret med de historiske elementer. Sort er en gennemgående farve, også på lofterne, hvilket giver den fortættede stemning. De sorte Troldtekt lofter er også med til at sikre en god akustik i alle møderummene og kantinen.

Originale søjler

Receptionen ligger midt i bygningen og er synlig ved ankomst. Møblementet er klædt i trælister, og bagvæggen i hele etagens længde er rå teglstensmur. Det er en kombination, der giver meget varme og stoflighed til rummet. Mødelokalerne er i forskellige størrelser, men alle er afskærmet med glasvægge i kombination med trælister. Lange gardiner giver mulighed for at afskærme rummene yderligere.

Der er altså en fin balance mellem de hårde og glatte overflader og teglvægge, og Troldtekt akustiklofter giver en fin stoflighed til rummene. De originale søjler er malet samme grå farve som væggene og giver mindelser om, at det er en historisk ejendom, som har fået en moderne indretning.