På vej mod fremtiden med innovativt koncept

Sparkasse Hannover har moderniseret og fremtidssikret to af sine rådgivningscentre på en bæredygtig måde for at kunne skabe en optimal personlig dialog med sine kunder.

Akustiklofter fra Troldtekt i kontor- og erhvervsbyggeri

I en tid med øget digitalisering lancerer Sparkasse Hannover et innovativt og lovende koncept for fortsat at kunne tilbyde både medarbejdere og kunder et sted, hvor det er rart at arbejde og opholde sig. Efter en omfattende modernisering er de to rådgivningscentre i Lindener Markt og Garbsen-Mitte i Hannover således blevet deciderede mødesteder.

Behagelig atmosfære

Det nye koncept er udviklet i samarbejde med medarbejderne og har fokus på velvære i de lyse og indbydende lokaler. Ud over moderne arbejdspladser er der nu også forskellige rum, hvor medarbejderne kan trække sig tilbage, et moderne køkken samt terrasse eller balkon, hvor man kan sidde og tale sammen.

Kunderne kan blandt andet nyde godt af et rustikt træbord med ladestationer og iPads samt et hyggeligt loungeområde med kaffebar, hvor der er god mulighed for at sidde og snakke.

Til de særligt private rådgivningssamtaler er der forskellige mødelokaler, som alle er udstyret og indrettet forskelligt. Der er f.eks. en "stue" med en behagelig sofa og et rum specielt til børnefamilier, hvor de yngste besøgende kan holde sig beskæftiget, mens forældrene taler om økonomi.

Bæredygtige materialer

Bæredygtighed spiller også en stor rolle i det nye koncept. Arkitekterne har således sørget for at vælge materialer, der let kan videreanvendes i materialekredsløbet. Produkter, der indeholder råolie eller naturgas, som f.eks. helt almindelig PVC, anvendes slet ikke. I stedet er alle materialer på vægge og gulve miljøcertificerede. Alle indbyggede elementer og møbler er lavet af fornybare råmaterialer som træ eller træbaserede materialer. Også Troldtekts akustikelementer, der er monteret på væggene, har et flot miljøregnskab - læs mere om det her - og giver derudover rummene farve i form af blå, beige og forskellige gråtoner.