Tidløs stemning
Det franskinspirerede Brasserie Post er beliggende i det gamle højloftede posthus på Østerbro, der også huser museet ENIGMA.
Den smukke posthusbygning på Trianglen fra 1922 lægger op til en ambitiøs indretning, der får det bedste ud af stedets historiske arkitektur og æstetik. Det er til fulde lykkedes på dette sted, som er ejet af Meyers og har kokken Dave Harrison som køkkenchef. Baren er placeret i midten af det 500 kvm store lokale, som er inddelt i flere områder. Derved kan stedet både byde på klassiske brasserieretter til frokost og mere moderne fransk landkøkken på aftenmenuen.
Indretningen er gennemført, og sammensætningerne af farver, materialer og teksturer vækker sanserne, imens stilen balancerer mellem det klassiske og moderne. Fransk rørflet går igen i møblerne, som matcher mørkt egetræ og tekstiler i støvede farver. Gulvene er ved indgangen i lys natursten, mens de øvrige gulve er plankegulve, der går på langs i rummet og rækken af de store vinduer.
Anmelderne er begejstrede
Med Troldtekt line følger lofterne gulvplankernes retning, som diskret samler hele lokalet med sin ensrettede linjer og bløde beige farve. Loftspladernes farve er en specialfarve valgt til dette sted. Farven giver en diskret sammenhæng med det øvrige interiør, og installationer i loftet har samme farve. Troldtekt sikrer samtidigt en god akustik, som er afgørende for en god restaurant- eller baroplevelse.
En af stedets anmeldere omtaler akustikken som tip-top, og akustik fremstår som et parameter for den samlede bedømmelse. Serveringen fik naturligvis også flotte anmeldelser. Troldtekt lofterne er også med til at give et nutidigt præg og bidrage til en nordisk varme og charme. Indretningen er luftig og sofistikeret, og dette medvirker til at give en særlig stemning af nostalgi og afslappethed.