Rund café med panoramahygge

Fra Middelfart havnefront har man et fantastisk skue over Lillebælt fra den nye til den gamle bro. Et populært mødested i Middelfart er den runde Café Razz, hvor udsigten er ligeså fascinerende indefra.

Troldtekt Cafe Razz
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Træder man ind i Café Razz løber den gode stemning straks én i møde. Her er en hyggelig atmosfære med et alsidigt menukort og en ensidig udsigt til Lillebælt og Jylland på den anden side.

Café Razz er blevet udvidet med endnu en etage og har nu god plads til selskaber eller andre arrangementer, der kan optage hele overetagen. Et charmerende rum med sine runde form og panoramaudsigt. I forbindelse med tilbygningen har både over- og underetagen fået sortmalede Troldtekt lofter, der sikrer den gode atmosfære med en god akustik.

Ifølge caféejer, Rasmus Jørgensen, er Troldtekt med til at hyggen er sikret! Den sorte flade skjuler forskellige installationer og sikrer i det hele taget fokus på rummets varme stemning og den fine udsigt. Café Razz har også servering udenfor på havnefronten og spiller dermed en central rolle på den livlige havnefront. Længere henne ad havnefronten ligger Kulturøen og derimellem en del attraktive boliger.