Nyrenoveret food court i appetitfulde omgivelser

Det centralt beliggende shoppingcenter Caroli i Malmø har fået opfrisket sin food court, hvor Troldtekt er valgt som akustikløsning til vægge i spiseområdet.

Troldtekt akustikplader har unikke lydabsorberende egenskaber og sikrer god akustik i f.eks. restauranter

Caroli Köpcentrum i det centrale Malmø har gennemgået en renovering for at koble centret tættere sammen med det omkringliggende område og bringe mere liv ind i centret. I den forbindelse har indkøbscentrets restaurant- og cafeområde også fået en opfriskning, som Malmø-baserede Horisont Arkitekter har designet.

Renoveringen af Caroli Food Court begyndte i august 2022, og i oktober 2022 kunne gæsterne vende tilbage. Også nye restauranter og caféer var kommet til i det udvidede område.

 

Et indbydende design

Der er skabt et lyst og rummeligt miljø for at give den bedst mulige madoplevelse i hyggelige omgivelser. I renoveringen er der åbnet mere op, så der er kommet ekstra plads i madområdet, og der er mere dagslys, flere farver, grønne planter og naturlige materialer.

Der er også arbejdet med forskellige muligheder for siddepladser – hvad enten frokosten skal spises hurtigt, eller man ønsker at sidde i lang tid eller gå udenfor i et af de tilstødende grønne områder.

 

Troldtekt designløsning på væggene

Som supplement til Caroli Food Courts lyse og naturlige design er der valgt designløsningen Troldtekt tilt line i malet hvid. Akustikpladerne er monteret som vægplader og ud over at sørge for behagelig akustik træder pladerne tydeligt frem som et dekorativt element med designets facetterede felter.

Hver akustikplade har seks skrå spor på tværs, og pladen er fræset med halve spor langs yderkanterne. På den måde opstår der gennemgående, rette spor ved samlingen mellem to plader. Det giver en elegant vekselvirkning mellem de skrå og rette spor.