Paris i Silkegade

I en lille sidegade i København finder man Coffee Room, som byder på meget andet end kaffe. Stemningen er præget af storbylivet, hvor man lige stopper op og får en pause.

I den smalle gade kan man sidde langs facaden af caféen og nyde kaffen, men indefra kan man også sidde for åbne døre og betragte bylivet. Anmelderne har fået øje på stedet og blandt flere positive kan nævnes, at stedet ligger nr.1 på TripAdvisor, som den bedste i kategorien “En hurtig bid mad i København”. Udover kaffe og cocktails serveres også brunch, lette retter dag og aften. Coffee Room er delt op i flere områder, som bl.a. markeres ved forskellige gulv- eller loftstyper. Interiøret er generelt præget af fine detaljer som mosaikgulv, loftsfriser, stole med flet ryg og Aalto lamper over bordene.

 

Linjer i loftet

Et klassisk glasloft giver parisisk stemning til det ene rum, mens Troldtekt tilt line tilføjer nye linjer til loftet. Designet i loftet er endnu en fin detalje i indretningen og bliver en moderne måde at skabe fokus på loftet som en helstøbt flade i et rum. Det facetterede Troldtekt loft kontra de lige linjer giver en fin dynamik og et skarpt udtryk. Her får de to rum samtidigt en naturlig sammenhæng, der er adskilt af et glasparti således, at loftet fortsætter i næste rum.

Akustik har stor betydning for intimiteten i en café og her er Troldtekt også et oplagt valg. Troldtekt er anvendt i rummet man ankommer og bestiller sin kaffe eller mad ….og i naborummet, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med caféen. Her er indrettet i mere lounge stil med polstrede bænke langs væggene og smukke sort/hvide billeder, som understreger den nostalgiske Paris stemning.