Et hotel inspireret af James Bond

Apartment Resort "The Secret" i Öztal i Østrig fører sine gæster ind i en imponerende verden af eksklusiv ekstravagance i et betagende bjerglandskab.

Foto: Olaf Wiechers

Sölden i den østrigske delstat Tyrol er et af de bedste og mest kendte skiområder i Alperne og tiltrækker hvert år mange gæster. I den enestående smukke dal Öztal har parret Barbara og Nikolaus Huter for nylig omdannet et tidligere hotel til et unikt Apartment Resort på en 6.000 kvadratmeter stor grund med en suveræn beliggenhed.

44 hotellejligheder fordelt på to bygninger

"The Secret" ligger direkte ved svævebanen Gaislachkogelbahn og råder over i alt 44 hotellejligheder – 23 i den eksisterende bygning og yderligere 21 lejligheder samt en restaurant, en tagterrasse, et fitnesscenter og et wellness-område i den nye bygning.

De to bygninger er beklædt med metalpaneler på facaden og sætter nye standarder for arkitekturen i området. Enhver, der kommer ind på hotellet gennem den gyldne indgang med skrånende træpaneler, møder en smagfuld kombination af ekstravagant luksus og designelementer, der er karakteristiske for Öztal.

Med inspiration fra James Bond

Hotellet er indrettet af virksomheden "Going Places", som hentede inspiration i James Bond-filmen "Spectre", der blev optaget i Sölden i 2015. For eksempel er det karakteristiske 007-pistolløb et gennemgående stilelement på hotellet, bl.a. i form af en loftslampe.

Forskellige materialer som træ, sten og læder kombineret med gyldent eller kobberfarvet skinnende metal giver "The Secret" en helt unik, eksklusiv charme. Takket være de store vinduespartier, der går fra gulv til loft, har hotellet et fantastisk lysindfald og en fabelagtig udsigt over det smukke bjerglandskab.

Imponerende skybar

Et særligt højdepunkt er hotellets skybar "The Vue", som er den eneste af sin slags i det centrale Sölden. De store glaspartier i loftet, det eksklusive interiør og de imponerende videoinstallationer og lyseffekter gør afterskiing til en uforglemmelig oplevelse. I tråd med designkonceptet er der monteret sorte Troldtekt rhombe akustikplader i loftet. Loftspladerne går igen i en grå variant i hotellets swimmingpool, der starter indenfor og munder ud i en luksuriøs udendørs infinity-pool.