Hotellejligheder med charme

Hotel Living Suites målgruppe er udstationerede medarbejdere, der har brug for en midlertidig bolig - men stedet har vist sig at være attraktivt for mange andre kundegrupper. Beliggenhed og kvalitet udgør hjørnestenene i hotellets succes

Troldtekt, Hotel Living Suites
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Lige ved en afkørsel fra Helsingørmotorvejen ligger Hotel Living Suites. Det er nemt at komme dertil og ikke langt fra København. Indkøbsmulighederne er mange ved Nærumvænge Torv lige ved siden af, og fitnesscenter finder man også i gåafstand.

For mange mennesker, der arbejder langt fra deres bolig, er det et optimalt sted at bo nogle dage i ugen, særligt da alle hotellets 63 værelser i varierende størrelser har eget køkken. En stor kvalitet, hvis man nyder friheden til selv at tilberede sin mad. Listen af faciliteter er mange, fra egne altaner til lynhurtigt Wi-Fi, og summen giver et moderne bud på en komfortabel overnatning.

Vægt på komfort

I indretningen er der lagt vægt på kvalitet i forhold til valgte materialer, sengen og det øvrige inventars niveau. Farvevalget er diskret uden at være anonymt - ligesom i en moderne bolig. Troldtekt er anvendt i de fleste lejligheder som en lydabsorberende flade i loftet, der giver en god akustik i rummet. Nogle lejligheder har en lille hems og har derfor højt til loftet.

I bygningens underetage er der tillige et fælleskøkken og opholdsstue, hvis man ønsker at være mere social. På samme etage ligger også et stort konferencerum, der ligeledes er stilfuldt indrettet med sans for belysning og farver. Disse fælles opholdsrum er også indrettet med hvidmalet Troldtekt.