Restaurant og bryggeri i hyggelige omgivelser

Med kort afstand til Göteborg ligger Poppels Öl & Mat omringet af skov og flod. I restauranten kan gæster nyde hjemmebrygget øl med et måltid mad. Der er valgt Troldtekt lofter for at sikre en behagelig atmosfære med god akustik.

Foto: BaraBild

Efter blot ti minutters tur i bil eller tog østpå fra Göteborg befinder du dig ved Poppels Öl & Mat, som er en kombineret restaurant og bar med eget bryggeri. Her kan der nydes hjemmebrygget øl og mad i naturskønne omgivelser med skov på den ene side og floden Säveån, som løber brusende på den anden side. Stedet henvender sig også til dem, der er ude at vandre i området.

Poppels slog dørene op i begyndelsen af 2019 og har til huse som en del af Jonsereds Fabriker. Gæster i restauranten sidder med udsigt over Poppels Bryggeri – et lille, lokalt bryggeri, der kombinerer det traditionelle håndværk med moderne teknologi. Den økologiske øl har vundet flere prestigefyldte priser.

Poppels Öl & Mat har 75 siddepladser, og der bliver løbende holdt events med rundvisning på bryggeriet samt øl- og madsmagninger.

Lyst og industrielt

Designet af restauranten inkluderer de eksisterende industrielle installationer, og gennem glasvæggen er der direkte udsyn over bryggerifaciliteterne. Af materialer er der valgt træbeklædning til disk samt vægge og møbler i massivt træ.

Lofterne er med klassiske Troldtekt akustikplader i hvid, som spiller sammen med det industrielle og bidrager til at gøre lokalet lyst. Derudover bidrager pladerne til et behageligt lydniveau, når der er snak og støj med gæster i restauranten.