Gå om bord i festen

På restaurant LULA cirkler indretningen, betjeningen og maden om at skabe den rette, afslappede atmosfære for gæsterne.

Troldtekt træbetonplader sikrer god akustik i hoteller

Med første parket til Aarhus Lystbådehavn, ligger restaurant LULA fantastisk godt og indbyder til feriestemning og drinks på terrassen i sommernatten. Indenfor fortsætter den tilbagelænede stil med en farverig og uformel indretning. Vinduespartier langs terrassen giver udsigt til lystbådehavnen og den bagvedliggende Risskov. Stolene er fordelt i henholdsvis gul og turkisblå i et skønt retroudtryk med blød fløjl.

På gavlen over vinduerne er håndtegnet en mangearmet blæksprutte, som både understreger middelhavsinspirationen og illustrerer en ”LULA” på portugisisk. Lula, eller blæksprutte, er også at finde på stedets menukort, som indbyder til social dining med op til ni retter. Alle retter henviser til det sydeuropæiske køkken.

Loft i ny farve

Ligesom stolenes klare farver giver kontraster i rummet, er der opnået en flot kontrast ved at kombinere store rispapirlamper med et sort, bagvedliggende loft. Det er de oprindelige Troldtekt lofter, som har sørget for god akustik til mange fester og middage, som dette sted har lagt lokaler til. Stedet kendes i Aarhus som det gamle sejlklubhus, selvom det er mere end 20 år siden.

At genbruge de oprindelige akustiklofter og eventuelt male dem som i restaurant Lula giver god mening i forhold til at spare vores miljø for unødigt ressourceforbrug. Troldtekt lofterne giver her en dunkel himmel over den livlige stemning, som stedet er berømt for, og med lydabsorberingen følger en akustik, der sikrer, at man kan høre hinanden rundt om bordet.