Industriel æstetik

Et alternativ til de traditionelle hoteller er åbnet i det centrale København og byder på en kombination af billig overnatning og cool indretning med et væld af faciliteter.

Troldtekt, Steel House
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Beliggenheden i det tidligere hovedsæde for Dansk Metal er helt optimal nær Vesterport Station, Hovedbanegården og Søerne. At bygningen er opført med corten stål, gør navnet Steel House Copenhagen endnu mere rammende.

Det newyorker-inspirerede og industrielle udtryk er gennemført i faciliteterne i stueetagen og underetagen. På Steel House kan man booke en billig overnatning i seks- eller firesengsværelser eller dobbelt-/enkeltværelser. Alle med badeværelse og i øvrigt moderne indrettet. De øverste værelser har adgang til privat terrasse med udsigt over byen.  

Akustik tilpasset faciliteter

I stueetagen ligger receptionen omgivet af en café og bar med servering inde og ude. Her er mulighed for at trække sig tilbage og fx arbejde eller spille billard, bordfodbold, shuffleboard. På samme etage er der indrettet et køkken, som gæsterne frit kan tilberede et måltid i. Stemningen er livlig og international og præget af en stor diversitet blandt stedets gæster. En skulpturel trappe leder til flere faciliteter nedenunder.

En afslappet lounge, fitness rum og svømmebasin for gæsterne giver mulighed for at lade batterierne op. Her er indrettet med sort Troldtekt i lofterne, der sikrer en god akustik uden at gå på kompromis med husets stil. Også en mindre biograf er indrettet med sort Troldtekt på både vægge og lofter. Gæsterne sidder på pallemøbler med hynder.

Ombygningen til Steel House Copenhagen er en del af stedets brand og markante identitet. Den industrielle stil er gennemført på en måde, der samtidigt gør stedet indbydende og charmerende.