Familieferie i luksusklassen

"The Grand Green Familux Resort" i Thüringer Wald i Tyskland er en del af verdens første og hidtil eneste hotelgruppe i luksusklassen, som udelukkende er for familier med børn.

Akustiklofter fra Troldtekt i hotelbyggeri

I den lille vintersportsby Oberhof ligger "The Grand Green Familux Resort" med en fantastisk udsigt ud over Thüringer Wald. Hotellet, som er bygget med en moderne bindingsværkskonstruktion, passer trods sin størrelse perfekt ind i omgivelserne. På en fire hektar stor grund og med et bruttoetageareal på knap 23.000 m2 har hotellet plads til mere end 100 suiter og en række alpehytter, som ikke lader noget tilbage at ønske.

Arkitekt Krista Blassy fra PAB Architekten fra Erfurt har stået i spidsen for realiseringen af det store familiehotel i luksusklassen for Mayer Family Hotels Gruppe, der driver tre yderligere anerkendte familiehoteller i Tyskland og Østrig.

 

Bæredygtig og aktiv ferie med wellness

Familier har her mulighed for at tilbringe en bæredygtig, aktiv ferie med wellness i hjertet af Tyskland i smukke naturomgivelser – med sjovt og aktivt samvær, afslappende rekreation og intimt nærvær. Hotellet har hele ugen rundt tilbud til børn fra syv år og opefter, som varetages af kvalificerede medarbejdere.

 

Alt, hvad hjertet begærer

Ud over et omfattende sauna- og wellnessområde byder Grand Green også på et 2.000 kvadratmeter stort indendørs legeområde, vandrutschebaner, infinity-pool, teater, biograf, en gokartbane, en kæledyrszoo og en langrendshal samt eventyrlegepladser, en skovnatursti og en skibakke lige uden for døren.

 

Naturlig feel-good-atmosfære for unge og gamle

Takket være de gennemtænkte og børnevenlige faciliteter kombineret med et moderne og hyggeligt interiør samt brugen af masser af naturligt træ og bæredygtige materialer føler både store og små gæster sig helt hjemme i Grand Green. Møbler og vægge i varme brune toner kombineres med grønne planter og blikfang, der refererer til skoven og naturen, samtidig med at de formidler en følelse af fred og ro. De store vinduespartier lukker meget lys ind og skaber transparente rum indenfor. Sjove tegninger sætter kolorit på indretningen.

Det naturnære design afrundes af et harmonisk lyskoncept og samspillet mellem de sorte Troldtekt akustikplader og de lyse trælister, der er monteret i lofterne.