Idyl i Brede

Mølleåen ved Brede har både været anledning til industri langt tilbage i historien og er i dag en café og forsamlingslokale.

Troldtekt akustikplader har unikke lydabsorberende egenskaber og sikrer god akustik i f.eks. kulturbygninger

Området omkring Brede Værket nord for Lyngby har en helt særlig historisk stemning med landets største, fredede industrianlæg. I dag danner bygningerne rammerne for Nationalmuseet, en restaurant og Høkeren, som er nabo til forsamlingslokalet.

Forsamlingshuset kan lejes til arrangementer som fødselsdage eller foredrag med eller uden forplejning og anvendes også til fællesmiddage en gang om måneden. Høkeren på den anden side af porten sælger kaffe og lette retter til servering udenfor, udover diverse købmandsvarer.

Stemningsfyldt lokale

Forsamlingslokalet er utrolig charmerende med de småsprossede vinduer både til gadesiden og til gårdsiden, som også bidrager med meget lys og stemning til lokalet.

ATM Design har stået for indretningen, som tydeligvis er inspireret af de historiske og lidt landlige omgivelser. I nicherne under vinduerne er der blevet plads til hynder og puder, som indbyder til at sidde og kigge ud til gaden og åen. Tynde gardiner indrammer de fine vinduer, mens en sart grøn farve fra vinduer til gulv samler rummet horisontalt. Stedet kan indrettes på mange måder, og opdeles med gardiner ned langs midterdelen, hvor ventilation allerede deler loftsfladen.

På lofterne er monteret Troldtekt line i lys natur, hvor pladernes linjer peger i rummets dybde og altså parallelt med facaderne. I et rum med mange typer møbler giver det en rolig, sammenhængende flade og samtidigt en akustik, som er velegnet til store forsamlinger.