Historiske skatte i moderne omgivelser

Dette attraktive besøgscenter og galleri er beliggende i Shikun & Binuis hovedkvarter i Airport City i nærheden af Tel Aviv.

Troldtekt træbetonpaneler anvendes ofte til akustikregulering i kulturbyggeri
Foto: Courtesy of Shikun & Binui

Virksomheden er en af Israels førende koncerner inden for infrastruktur og fast ejendom og arbejder med store projekter i Israel og i udlandet, herunder opførelse af boligkvarterer, erhvervsbyggeri og offentligt byggeri samt store investeringer inden for transportinfrastruktur, økologi, vandrensning og afsaltning.

Galleriet, som måler 250 m² og er designet af arkitekten Amit Namlich, fejrer 90-års jubilæet for bolig- og byggekoncernens arbejde ved at oprette en historisk samling af skatte og oprindeligt materiale fra forskellige kilder. Dette omfatter arkivmateriale og personlige vidnesbyrd fra starten af det sidste århundrede samt interaktive udstillingsgenstande baseret på avancerede teknologier. De nye faciliteter vil byde velkommen til både lokale og internationale publikummer samt koncernens medarbejdere, kunder og besøgende.

Virksomhedens principper om bæredygtighed og grønt byggeri er indarbejdet i galleriets detaljerede design. Det er en af årsagerne til anvendelsen af akustiske lofter monteret ved hjælp af C60-systemet sammen med Troldtekt akustikplader i farven lys natur. Der er også en spændende lineær kombination af lysstofrør og parallelle mellemrum skabt med sorte 40 mm-beslag.

  • Besøgscentret afspejler, at dets form og indhold er den røde tråd i koncernens stolte historie samt koncernens vision om at handle til fordel for de kommende generationer. Arkivmaterialet og de personlige vidnesbyrd fra begyndelsen af det sidste århundrede på den ene side og interaktive udstillingsgenstande baseret på avancerede teknologier på den anden side er tæt forbundne i centret, lige som fortiden og fremtiden er en del af det daglige arbejde for alle koncernens virksomheder.
  • Takket være centret, som vi har bygget, har vi mulighed for at synliggøre os, lære af det og være stolte af alt det, vi har opnået i løbet af ni årtier, samt udvide den værktøjskasse, som skal hjælpe os i vores arbejde, nu og i fremtiden.
  • Galleriets detaljerede og moderne design er eksperimenterende og interaktivt, samtidig med at principperne om bæredygtighed og grønt byggeri er bevaret.
  • Galleriet vil byde velkommen til lokale og internationale publikummer, medarbejdere i koncernens virksomheder, kunder og besøgende.
  • Galleriets design: Architect Associate Nmlic
  • Produktion og performance: Disk-In Pro