Inspirerende harmoni i Ikast

Society of Lifestyle skaber sit helt eget æstetiske univers i industrikvarter.

Undertiden finder man smukke miljøer på uventede steder, hvor man ikke ville forvente at møde eksklusivt design. Virksomheden Society of Lifestyle ligger i Ikast på en relativ anonym adresse i et industrikvarter og har ikke udsigt til hverken et storslået landskab eller en pulserende storby. Bygningen er flot proportioneret med mørke facader og terrasser, men det er primært det indre, der tæller, og her er der fuld fokus på lækker indretning med kant.

Society of Lifestyle er et inspirerende livsstilsunivers med fire unikke livsstilsmærker samlet i ét komplet koncept: House Doctor, Nicolas Vahé, byNORD og Meraki. Nybygningen øger arealet med 2200 m2 og dermed opgraderes udstilling, administration og kantine. Samtidig samles alle medarbejdere under ét tag.

Vindeltrappe i mørkt stål

Indgangspartiet er en stor dobbeltdør i corténstål og dermed slås tonen an til det store showroom i to etager. Alt er omhyggeligt placeret og arrangeret med tanke på at give den besøgende den bedst mulige oplevelse. En stor vindeltrappe i stål skaber forbindelse mellem de to niveauer og danner samtidig en rå skulptur i rummet.

I alle lokaler er der anvendt Troldtekt, og Executive Assistant - Anne Merrild - er ikke i tvivl om kvaliteterne ved den valgte løsning:

”Vi er meget tilfredse. Den sorte Troldtekt i vores ”Studio” giver en rolig og lidt rå dimension til rummet. Funktionen med de sorte lysskinner i akustikpladerne fungerer også godt, og giver en meget fleksibel indretning af vores studio. Eftersom både loft og lysskinner er helt sorte, giver det ro og dermed endnu mere fokus på vores egne produkter.

De grå Troldtekt line i vores administration giver et let og stilrent udtryk og matcher de grå betonvægge og gulve rigtigt fint.”