Nyt udstillingshus med sort Troldtekt

I Billesholm kan boligsøgende få inspiration til drømmehjemmet i det nye udstillingshus fra et af de ældste boligselskaber i Sverige, Götenehus. Huset er et moderne vinkelhus, udført i træ, og med Troldtekt akustiklofter.

 

Akustiklofter fra Troldtekt i fritidsbolig

Husmodellen Lövhem er et etplans vinkelhus, som består af køkken-alrum, stue, badeværelse, børneværelser med fællesrum, kontor, bryggers samt soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse.

– Åbenheden mellem entre, stue og køkken skaber gode sociale rum. Herfra er der tre udgange til haven og store vinduespartier, der giver en flot udsigt og en rumlig oplevelse, siger Lennart Hajek, autoriseret træhussælger hos Götenehus.

 

Sort Troldtekt akustikloft som kontrast

Han fortæller, at i forbindelse med indretningen og valget af materialer har der været fokus på at skabe et enkelt design med strikse farvekombinationer.

– Vægge og interiør er holdt i hvide og lyse nuancer, og som kontrast hviler det sorte Troldtekt akustikloft som en diskret accent i det sammenhængende køkken-alrum og stue. Den sorte farve går igen bestemte steder, for eksempel ved stikkontakter, køkkenlågernes greb og udvalgt interiør, siger Lennart Hajek.

Mens der i husets store rum er valgt den sorte variant af designløsningen Troldtekt line, er der i soveværelse, kontor og børneværelser klassiske Troldtekt akustikplader i lys natur for at gøre de mindre rum mere lyse.