Renovering gav god lyd

Nicolai Møller Vestergård og hans kæreste Cecilie Eybye er begge nyuddannede. Som førstegangskøbere blev parrets vej ind på boligmarkedet et mindre hus i det attraktive kvarter i Højbjerg ved Århus.

Troldtekt, Højbjerg Pluskontoret
Foto: Tommy Kosior, Troldtekt A/S

”På lidt over tre måneder skiftede vi taget, satte nye vinduer i hele vejen rundt og lavede nyt køkken. Vi åbnede op ind til stuen og lavede loft til kip. Fra mit arbejde som bygningskonstruktør var jeg meget bevidst om, at den slags åbne rum kunne betyde dårlig akustik. Derfor fik vi monteret Troldtekt akustikloft”, fortæller Nicolai Møller Vestergård.

Samtidig benyttede det unge par sig af chancen og indbyggede to Troldtekt højttalere og en subwoofer i loftet. De nyder begge lydsystemet, men især Cecilie Eybye glæder sig over, at anlægget ikke ses.
”Anlægget lyder godt, og så er det gemt væk bag loftspladerne. Især det sidste var nok grunden til, at jeg indvilgede i at få det lavet”, fortæller hun.

Parret er så småt færdige med at renovere den øverste etage, hvor badeværelset i øvrigt også delvist har fået monteret Troldtekt akustikplader. Næste etape er underetagen.

”Lige nu nyder vi bare vores nye, dejlige køkkenalrum. Når vi en gang har samlet kræfter, går vi i gang nedenunder”, siger Nicolai Møller Vestergård.