Vellykket renovering med farvede Troldtekt akustikplader

Med en unik beliggenhed i udkanten af byen Leende i Holland og med udsigt over marker og træer ønskede familien at skabe en privat bolig med åbent opholdsrum og en minimalistisk indretning for at udnytte denne udsigt optimalt.

Troldtekt akustikplader har unikke lydabsorberende egenskaber og sikrer god akustik i f.eks. private boliger

Når man indretter sig med store åbne rum og hårde overflader, er det ofte nødvendigt at regulere de lange efterklangstider og den problematiske akustik, det giver. 

Et godt eksempel på det er denne private bolig i Leende i Holland. Efter at have købt ejendommen i 2016 ombyggede familien huset ved at fjerne vægge og åbne rummene op. Med en unik beliggenhed i udkanten af byen og med udsigt over marker og træer ønskede familien at skabe et åbent opholdsrum med en minimalistisk indretning for at udnytte denne udsigt optimalt.

Arkitekt Marcel de Wolfshaar lod sig inspirere af den omgivende natur og valgte at indrette med Belvedere Quartzite-bordplader, hårde gulve, materialer af højeste kvalitet og masser af naturligt lys, der strømmer ind gennem store vinduespartier, som indrammer udsigten. For at afhjælpe de akustiske problemer, der kan opstå, når mange mennesker samles indenfor i rum med mange hårde overflader, valgte arkitekten at beklæde væggene med Troldtekt® line-akustikplader med perfekte symmetriske lodrette linjer i en særlig mosgrå finish. Med deres kontinuerlige fræsede spor og taktile overflade giver akustikpladerne rummet et spændende arkitektonisk udtryk.

Troldtekt® line er en del af Troldtekts serie af designløsninger, som giver arkitekter stor fleksibilitet i indretningen og samtidig gør det muligt at skabe en komplet akustisk overflade, uanset hvor stor eller lille den er. Hver af de 11 forskellige løsninger har sit eget karakteristiske mønster og sin egen unikke stil, som – i kombination med forskellige farver – giver en enorm fleksibilitet, når selv de mest kreative projekter skal føres ud i livet.