Varme og charme i Malling

Troldtekt, Malling
Foto: Tommy Kosior, Troldtekt A/S

Da Katrine og Martin skulle bygge nyt hus, var arkitektens melding klar: I skal have Troldtekt akustiklofter i hele villaen. Parret er yderst tilfreds med slutresultatet, hvor udseende og funktion går op i en højere enhed.

- Lofterne udgør en pænt stor del af overfladen i et hus, men ligesom mange andre har vi aldrig brugt så meget energi på at finde loftsløsninger. Det er jo faktisk lidt sjovt, når man tænker over, hvor mange overvejelser man ellers gør sig i forbindelse med husbyggeri, funderer Katrine.

Kompetent rådgivning gav gode løsninger

Arkitekten fra Cubo havde da også andre planer. Han anbefalede Troldtekt i lys natur for at opnå varme og kontrast til det rå betongulv og de hvide gipsvægge. Samtidig argumenterede han med, at parret og deres børn ikke risikerede, at skulle leve med dårlig akustik.

- Vi havde ikke drømt om, at resultatet kunne blive, som det er. Selv når vi skramler med tallerkener og bestik, eller vores søn roder rundt med sit legetøj, så runger det ikke i huset. Jeg synes, at det siger lidt om, hvor kompetent rådgivning, vi har fået. Hver for sig lyder materialerne måske utraditionelle, men nu hvor huset er færdigt, så fremstår helheden og sammenspillet mellem betongulvet, de hvide vægge og akustikloftet meget tydeligt. Det giver huset varme, personlighed og charme, fortæller Martin.