Renoveret 1970’er villa på Riisvangen

- Troldtekt akustiklofterne er den bedste beslutning, som vi har taget i forbindelse med renoveringen af vores hus, indleder Klaus Jensen og Mette Nedergaard.

Troldtekt akustiklofter er det naturlige valg til at sikre god akustik og et sundt indeklima i den private bolig
Foto: Danbolig

Parret overtog i 2014 en 1970’er villa på Riisvangen i Aarhus N. Med få hundrede meter til skov, strand og Trøjborg-bydelen centralt i Aarhus fik de deres drømmeplacering. Brune panellofter, blomstret tapet og væg-til-væg-tæpper lod dog meget tilbage at ønske for at få indretningen til at matche husets placering.
 
- Vi fandt ret hurtigt ud af, at vi måtte have hjælp til de mange overvejelser og beslutninger, der skulle til for at vi fik drømmehuset, fortæller Klaus Jensen. Parret allierede sig med en arkitekt i familien, som gav sparring på renovering, materiale og indretning.

Som for mange andre er parrets hjem en oase i en travl hverdag, hvor akustikken er afgørende for det gode, afslappende og sunde familieliv. Arkitekten anbefalede derfor Troldtekt-loftet:

- Vi lever et travlt familieliv og vores hus er et fristed, hvor børn og voksne lader batterierne op sammen. Vi har før oplevet, hvordan for meget støj og rod i bred forstand giver dårlig stemning mellem hinanden og ungerne.

Troldtekt akustiklofterne giver en særlig rolig og behagelig lydatmosfære og ikke mindst rustik, kosmetisk modvægt til resten af husets materialer og møbler. Det betyder meget for os. Familielivet glider ganske enkelt lettere og gladere nu, siger Klaus Jensen.

- Og vi behøver heller ikke at diskutere om Klaus’ musikanlæg og højttalere skal stå i stuen, køkkenet eller garagen, tilføjer Mette med et glimt i øjet.

Parret har monteret Troldtekt højttalere over lofterne i køkkenalrummet og i stuen, så de kan spille trådløst og uafhængigt af hinanden via deres smartphones.