Komfort i skoven

Et nyt kapitel i livet gav anledning til at få opført et sommerhus. En bolig, som kan blive permanent og som opfyldte alle de ønsker, som familien havde.

Lydabsorberende træbetonplader fra Troldtekt anvendes ofte som akustikloft i private hjem

Sommerhuset i træ ligger som en oase omgivet af skov. Indefra oplever man en tæt kontakt til naturen udenfor med store vinduespartier og et skrånende loft, der lader dagslyset fylde rummene. Familien valgte et Frifeldt Hus, som de havde mulighed for at sætte deres eget præg på.

I planløsningen prioriterede de mere badeværelsesplads fremfor entré, og på alle gulve ligger store, lyse fliser. I køkkenet er der også tilkøbt ekstra skabsplads. Frifeldt huset opføres typisk med hvide træpaneler på væggene og hvide Troldtekt akustikplader på loftet, og det var en beslutning familien skulle tænke over - men begge dele har vist sig at passe til boligen.

God planløsning

Opholdsrummet med køkkenet er rummeligt og orienteret mod skoven og den overdækkede terrasse. Hvide Troldtekt plader på lofterne er videreført til udhænget, hvilket giver en fin helhed mellem alle rum og overgangen mellem ude og inde. I udhænget er indbygget spots, som giver en blød overgang og en fin stemning om aftenen. Det ekstra opholdsrum mellem værelserne og det store opholdsrum har vist sig at være et velfungerende, ekstra rum.

Eftersom akustikken er rigtig god, er den lille stue et godt sted at trække sig tilbage til, hvis der er mange i huset. Den lyse bolig er indrettet med fund fra familiens rejser og efter eget udsagn et hus, man føler sig godt tilpas i. Der er en behagelig komfort og ægte dansk hygge.