Wellness-oase med udsigt til Bodensee

Lindau-Therme overbeviser med minimalistisk charme, unikt design og alle tænkelige muligheder for at boltre sig i vandet eller koble af.

Foto: Olaf Wiechers, arkitekt

Lindau-Therme, der er tegnet af arkitektfirmaet 4a Architekten GmbH fra Stuttgart, ligger smukt indlejret i naturskønne omgivelser direkte ud til Bodensee. Den aflange nye bygning med store vinduespartier og en facade af træ og beton huser et unikt wellness- og badelandskab med et stort udeområde og en enestående udsigt over vandet og bjergene.

Afslapning og sjov for alle generationer

Lindau-Therme byder også på et 25 meter langt svømmebassin og et stort spa-, wellness- og saunalandskab. Et elegant og indbydende designet gastronomiområde med poolbar og udsigt over søen samt et fitnessområde og et særligt spa-område, der kan lejes på individuel basis, fuldender det eksklusive wellness-tilbud.

Og skal der være vand involveret, byder stedet desuden på seks forskellige bassiner, massagestole, boblesæder, nakkebrusere, 40-graders-wellnesspool, vilde vandrutschebaner, vandlegeplads, vandhule til børn og et kæmpe boblebad med plads til op til 30 personer. Der er også udspringstårn, vipper, en særlig saltpool og en undersøisk koncertsal.

Farverige indslag i et minimalistisk helhedskoncept

Det minimalistiske design med beton og træ kombineret med sten giver stedet et enkelt og elegant udtryk. De store delvist skrånende betonelementer deler områderne i stueetagen og skaber nogle visuelt imponerende rum. Bygningen, der er åben opad til og har store vinduespartier, fremstår lys og rummelig.

De loftsmonterede akustikplader fra Troldtekt spiller her en central rolle i forhold til både lyddæmpning og visuelt udtryk. De danner flere steder markante farverige kontraster i grøn, rød og sort, som spiller godt op til de lyse vægge og gulve.