Oplev prisbelønnet designserie på A@W

Gæsterne på ARCHITECT@WORK i København, Berlin og Stuttgart kan opleve serien af Troldtekt designløsninger, som kombinerer god akustik med en række karakterfulde udtryk.

28.08.2020

Serien af Troldtekt designløsninger har siden lanceringen i 2019 høstet stor hæder: En ICONIC Award og en German Design Award – samt en finaleplads ved Danish Design Award. I efteråret 2020 dyster serien med om den tyske Raumprobe materialPREIS.

På udstillingerne ARCHITECT@WORK (A@W) i Forum Copenhagen (9.-10. september), Station-Berlin (7.-8. oktober) og Messe Stuttgart (2.-3. december) kan besøgende opleve den prisbelønnede designserie. Troldtekt udstiller i København på stand 51, i Berlin på stand 172 og i Stuttgart på stand 112.

OBS: Grundet covid-19 er ARCHITECT@WORK i Stuttgart udskudt på ubestemt tid!!!

>> Se hele serien af Troldtekt designløsninger her

Inspiration i trygge loungerammer

Konceptet på A@W er, at udstillerne medbringer produktinnovationer, som de viser frem i afslappede, men elegante omgivelser med loungestemning. Gæsterne kan dels besøge de forskellige stande og få en uformel dialog med udstillerne, dels lade sig inspirere af udstillingens mange inspirerende oplæg.

I København er Enlai Hooi fra Schmidt Hammer Lassen, Katrine Hauge Smith fra Teknologisk Institut og Martha Lewis fra Henning Larsen Architects blandt oplægsholderne.

A@W bliver naturligvis gennemført med en række corona-foranstaltninger såsom ekstra store gangarealer, ekstra rengøring, rig mulighed for god håndhygiejne samt særskilt indgang og udgang.

Nyt tema om arkitektonisk skønhed

Æstetiske løsninger spiller en væsentlig rolle på A@W. Allerede nu kan du i vores nye online tema dykke ned i begrebet arkitektonisk skønhed. Her kan du blandt andet læse om certificeringen DGNB Diamant – og om de byggestile der gennem 117 år har vist sig i Københavns Kommunes præmiering af smukke bygninger.

Se også et udvalg af æstetiske bygninger, hvor Troldtekt – herunder de nye designløsninger – er en del af arkitekturen.

>> Gå til temaet her