SCHULBAU i Hamburg: Få inspiration til sundt skolebyggeri

19.08.2021

Cruise Center Altona i Hamburg danner 15.-16. september 2021 ramme om den anerkendte SCHULBAU-messe. Her kan du opleve et bredt udvalg af Troldtekt akustikløsninger. I messens Experten Lab fortæller Troldtekt om fokus på materialesundhed i skoler.

Efter en corona-pause vender flere mindre fagmesser nu tilbage i fysisk form – selvfølgelig under forsvarlige forhold. En af dem er SCHULBAU, som i september begynder en ny messerække med to dage i Cruise Center Altona i Hamburg. Her kan arkitekter, beslutningstagere og leverandører mødes 15.-16. september.

Omdrejningspunktet for SCHULBAU er som altid konkret viden og inspiration til de mange nybyggerier og renoveringer i den tyske uddannelsessektor. Frem til 2030 skal der investeres mere end 40 milliarder euro i optimale og bæredygtige læringsmiljøer. På SCHULBAU kan du opleve byggeløsninger på udstillernes stande og høre inspirerende ekspertoplæg fra scenen.

Troldtekt GmbH deltager med både en stand og et oplæg i messens Experten Lab.

Oplev prisbelønnede akustikløsninger

På stand 28 kan du møde vores erfarne team af projektkonsulenter og opleve de Cradle to Cradle-certificerede Troldtekt akustikplader. Med på standen er også produkter fra Troldtekts designserie, som har vundet en ICONIC Award 2019 og en German Design Award 2020.

I Experten Lab kan du høre, hvorfor dokumenteret sunde byggematerialer spiller en central rolle i et moderne skolebyggeri. Troldtekts marketing- og kommunikationschef, Tina Snedker Kristensen, holder oplægget og præsenterer undervejs eksempler på DGNB-certificerede skoler i Tyskland og Danmark. Oplægget i Experten Lab foregår på messens anden dag, 16. september kl. 10.00.

Ligesom i 2020 vil det også være muligt at deltage på SCHULBAU-messen online fra hjemmekontoret. Find flere praktiske detaljer og information om billetter på SCHULBAU-messens hjemmeside.

Læs allerede nu mere om Troldtekts arbejde med materialesundhed og designkonceptet Cradle to Cradle

Messer i 2021: Her kan du møde Troldtekt:

  • SCHULBAU i Hamburg 15.-16. september (stand 28)
  • ARCHITECT@WORK i Düsseldorf 27.-28. oktober (stand 83)
  • ARCHITECT@WORK i Hamburg 17.-18. november (stand 138)
  • ARCHITECT@WORK i Stuttgart 1.-2. December (stand 112)

>> Find flere praktiske informationer i vores messekalender