ARCHITECT@WORK i Berlin: Oplev prisvindende akustikløsninger

Udstillingen ARCHITECT@WORK er nået til München. Onsdag den 19. og torsdag den 20. oktober 2022 kan arkitekter opleve innovativt design til karakterfulde bygninger – herunder de prisbelønnede Troldtekt designløsninger.  

06.10.2022

 

Innovativt produktdesign af høj kvalitet er i centrum på udstillingen ARCHITECT@WORK, som sætter fokus på de nyeste trends inden for arkitektur og design. Her kan du som besøgende opleve et bredt udvalg af produkter og oplæg og få ny inspiration med hjem. 

ARCHITECT@WORK bliver afholdt i flere europæiske storbyer – onsdag den 19. og torsdag den 20. oktober 2022 i Berlin. Begge dage er der åbent i Station Berlin, Luckenwalder Str. 4-6, 10963 Berlin fra klokken 10:00 til 19:00.  


Forener akustik og design

På stand 59 kan du opleve et udvalg af de prisvindende og karakterfulde Troldtekt designløsninger. Se også konkrete eksempler på smukke tyske bygninger, hvor Troldtekt designløsninger indgår – og få en snak med vores team af projektkonsulenter om akustik og design.

På standen kan du desuden se et eksempel på de helt nye Troldtekt akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™. De nye plader har et reduceret CO2-aftryk.

Gå på opdagelse i sunde materialer

Foruden producenternes egne stande kan du også blive inspireret af forskellige oplæg og temaudstillinger. Du kan gå på opdagelse i udstillingen GESUNDE.MATERIALIEN, som er sammensat af raumprobe, der blandt andet driver en online byggevaredatabase. De Cradle to Cradle-certificerede Troldtekt akustikplader er et af de materialer, som raumprobe har valgt til udstillingen.

Du kan tilmelde dig til ARCHITECT@WORK her, hvor du også kan læse mere om udstillingerne.