Bæredygtighed i skoler i fokus på SCHULBAU Frankfurt

30.03.2022

Oplev et udvalg af Troldtekt akustikløsninger, når myticket Jahrhunderthalle i Frankfurt am Main lægger lokaler til Messe SCHULBAU. Troldtekt deltager både med en stand og et oplæg i messens Experten Lab.   

Frem til 2030 skal der investeres over 40 milliarder euro i nybyggeri og renovering af tyske læringsmiljøer. På SCHULBAU-messerne kan arkitekter og beslutningstagere få konkret viden og inspiration til at omsætte de massive investeringer til sundt, velfungerende og langtidsholdbart byggeri.

SCHULBAU slår 6. og 7. april 2022 dørene op til en ny udgave af messen i Frankfurt am Main. Her danner myticket Jahrhunderthalle ramme om både udstillinger og ekspertoplæg. Blandt de gennemgående temaer er vigtige emner som bevægelse i skolen, bæredygtighed og digitalisering.

Troldtekt GmbH deltager med både en stand og et oplæg i messens Experten Lab.

Cradle to Cradle-certificerede akustikløsninger

På stand 27 kan du møde vores erfarne team af projektkonsulenter og se udvalgte Troldtekt akustikløsninger, som består af dansk træ og cement. På standen kan du opleve:

  • Cradle to Cradle-certificerede akustikløsninger. Hele serien af Troldtekt træbeton – både i natur og malet i standardfarver – er netop avanceret til guld inden for designkonceptet Cradle to Cradle.
  • Produkter fra Troldtekts designserie, som har vundet en ICONIC Award 2019 og en German Design Award 2020.
  • De helt nye Troldtekt akustikplader, som er baseret på cementtypen FUTURECEM™. Pladerne har et CO2-aftryk, der er henholdsvis 26 og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på grå og hvid cement, målt over hele deres livscyklus. De er nomineret til både en Green Product Award 2022 og en German Innovation Award 2022.

Få inspiration i Experten Lab

I Experten Lab kan du høre, hvorfor dokumenteret sunde byggematerialer spiller en central rolle i moderne skolebyggeri. Troldtekts bæredygtigheds- og kommunikationschef, Tina Snedker Kristensen, holder oplægget og præsenterer undervejs eksempler på DGNB-certificerede skoler i Tyskland og Danmark. Oplægget i Experten Lab foregår på messens første dag, 6. april kl. 14.00.

Bemærk, at der er corona-retningslinjer på messen. Find retningslinjerne, et komplet program og information om billetter på SCHULBAU-messens hjemmeside.

Find allerede nu mere inspiration på vores online temaside om skolebyggeri