Kom til officiel åbning af nyt showroom i Berlin

19.04.2022

Das Netzwerk für innovative Raumlösungen indvier nu officielt et nyt showroom i Berlin. Her indgår Troldtekt akustikløsninger og andre interiørprodukter i flotte kontoromgivelser. Torsdag den 12. maj 2022 er der åbningsreception med spændende oplæg.

I et nyt Berlin-showroom bliver det nu muligt for arkitekter og entreprenører at finde inspiration til indretningen af kontormiljøer og moderne arbejdspladser. Aktørerne i Das Netzwerk für innovative Raumlösungen udstiller i det fælles showroom deres produkter. Her er møbler, gulvbelægning, vægdesign, belysning og Troldtekt akustikløsninger.

Åbningsreceptionen, hvor professionelle fra byggeriet er velkomne, finder sted torsdag den 12. maj 2022 fra klokken 17:30. Adressen er Am Südkreuz Wilhelm-Kabus-Str. 75, 10829 Berlin. Tilmelding skal ske ved at sende en e-mail til das-netzwerk-berlin@assmann.de senest 3. maj.

Showroomet har allerede været åbent for besøg i en periode, men receptionen har afventet en bedring i corona-pandemien.

Oplev Troldtekt designløsninger

Under receptionen vil der være mulighed for at opleve showroomet samt korte oplæg fra flere udstillere.

Troldtekt fortæller om de nye Troldtekt akustikplader baseret på FUTURECEM, som har et markant reduceret CO2-aftryk i forhold til Troldtekt baseret på traditionel cement.

I showroomet kan besøgende opleve Troldtekt designløsninger til lofter og vægge. Designserien, som har modtaget både en ICONIC AWARD 2019 og en German Design Award 2020, gør det muligt at kombinere god akustik med et sundt indeklima og karakterfuldt design.

Se flere fotos fra showroomet, og book et besøg

Læs også om vores showroom i Hamburg