Stem på Troldtekts showroom som Sveriges smukkeste kontor

Troldtekts nyåbnede kontor og showroom i Malmø er nomineret til prisen som Sveriges smukkeste kontor 2022. Indtil 18. november er den offentlige afstemning åben. Ti finalister dyster herefter om prisen, som uddeles ved Store Kontordagen 24. november.

12.10.2022

I en eksisterende kontorbygning på Höjdrodergatan i Malmø har Troldtekt AB åbnet dørene til 200 kvadratmeter kombineret kontor og showroom. Nu er de karakterfulde rammer nomineret til prisen som ’Sveriges smukkeste kontor 2022’.

I showroomet kan arkitekter og andre af byggeriets fagfolk opleve et bredt udvalg af Troldtekt akustikløsninger, blandt andet de prisvindende Troldtekt designløsninger, som er monteret på både lofter og vægge.

– Vi er meget beærede over nomineringen, da vi har lagt mange kræfter i at skabe et miljø, hvor gæster kan opleve forskellige Troldtekt løsninger i et rigtigt kontor, og hvor vi selv har optimale rammer om vores arbejdsdag. Vi vil gerne give arkitekter og bygherrer frihed til at forene et sundt indeklima med god akustik og karakterfuldt design. Og vi håber, at vores kontor og showroom kan inspirere dem til det, siger Jörgen Elofsson, Country Manager i Troldtekt AB.

 

Alle kan stemme på deres favorit

En åben afstemning skal frem til 18. november afgøre, hvilke ti kontorprojekter, der kommer i finalen.

Stem på Troldtekts kontor og showroom her

Den endelige vinder af ’Sveriges smukkeste kontor 2022’ kåres 24. november ved arrangementet Store Kontordagen på Grand Hotel i Stockholm. Deltagerne på dagen kan stemme blandt de ti finalister og afgør, hvilket projekt der vinder.

 

Et hyggeligt og råt miljø

JKAB Arkitekter har tegnet Troldtekts kombinerede kontor og showroom i Malmø. I prisindstillingen lyder det blandt andet sådan her:

“Cosy + Industry = sandt! Vi kan vel alle forestille os en hyggelig penthouselejlighed i New York? Man træder direkte ind i stuen. Smukke lave sofaer. Tekstil. De rå vægge skabes med grå akustikplader i grafiske mønstre og blød betongrå mikrocement. Sorte akustikplader i loftet med linjer af lys og sorte spots skaber retning. Dette er vores showroom.”

Læs mere, og book et besøg i Troldtekts kontor og showroom

FAKTA: Om ’Sveriges smukkeste kontor’

  • Portalen lokalnytt.se står sammen med medierne Fastighetssverige og Nordic Property News bag kåringen af ’Sveriges smukkeste kontor’.
  • Prisen er uddelt siden 2011 for at sætte fokus på de mange flotte kontorer i Sverige.
  • I 2022 er det muligt at stemme på 70 forskellige kontorprojekter. Ti projekter går videre til finalen ved Store Kontordagen 24. november, hvor vinderen kåres.

Læs mere om ’Sveriges smukkeste kontor’