Hæder til spektakulært kontormiljø i Düsseldorf

Developerfirmaet GERCHGROUP AG er flyttet i et domicil, hvor fleksibilitet og medarbejdervelvære er i fokus. Det 1.800 kvadratmeter store kontorbyggeri har nu opnået hæder ved prisuddelingen Best Workspaces 2023.

14.04.2023
Troldtekt akustiklofter i erhvervsbyggeri

Kö-Bogen II er navnet på det nye domicil, der er opført på Düsseldorfs Gustaf-Gründgens-Platz. Her er det landsdækkende developerfirma GERCHGROUP AG flyttet ind på to etager. Arkitekterne fra ingenhoven architects GmbH har tegnet bygningen, som er blevet kåret til det bedste nybyggeri i Tyskland.

På ydersiden er den iøjnefaldende bygning beklædt med Europas største grønne facade, og indvendigt arbejder medarbejderne i et state-of-the-art kontormiljø. Her er fleksible zoner til møder og fordybelse, interiør med elegante kvalitetsmaterialer og adgang til 670 kvadratmeter omkransende terrasse.

En særlig detalje i indretningen finder man i en række mødelokaler. Her er Troldtekt akustikplader i grå natur designtilpasset med en række perforeringer i forskellige størrelser. Dette kundetilpassede Troldtekt loft passer godt ind i den spektakulære helhed og sikrer en behagelig akustik i møderummene.

Fokus på ressourcer og fleksibilitet

Det er forlaget Callwey, der med en prisuddeling og en særlig publikation kårer ’Best Workspaces 2023’. Her er GERCHGROUPS AGs kontormiljø på tredje sal i Kö-Bogen II blandt de projekter, der har opnået hæder. archwerk GmbH står bag designet af det spektakulære kontorbyggeri.

I et interview på Callweys hjemmeside fortæller Karsten Monke fra archwerk om de arkitektoniske tanker bag projektet i Düsseldorf.

– Bæredygtigt design er kendetegnet ved brugen af holdbare materialer i høj kvalitet, der så vidt muligt er naturlige, og som både reducerer ressourceforbruget og kan genbruges eller genanvendes fleksibelt (Cradle to Cradle). Nedbringelse af mængden af affald i byggeriet, for eksempel i form af emballage, er også et vigtigt aspekt for os, siger han.

Karsten Monke fortæller også, at GERCHGROUPS domicil tager højde for sammensmeltningen mellem hjemme- og kontorarbejde. Blandt andet ved at have færre permanente pladser og ved at tilbyde hjemlige lounge-områder og små zoner til koncentreret arbejde eller uformelle møder.

Læs mere, og se flere fotos fra domicilet

Besøg Troldtekts temaside om fremtidens kontorbyggeri