’Boligkøb i blinde’: Par fik deres ønske opfyldt med karakterfulde Troldtekt lofter

Line og Kristian Tækker Madsen fik hjælp til at finde og renovere den helt rigtige bolig i Esbjerg af eksperterne fra programmet ’Boligkøb i blinde’. Parret havde fra start et ønske til renoveringen: God akustik i hele hjemmet.

08.11.2023

Kristian Tækker Madsen glemte at fortælle sin kone, at han tilmeldte parret til tv-programmet ’Boligkøb i blinde’, hvor eksperter får magten til at købe og renovere et hus på deltagernes vegne.

I dag er parret flyttet ind på en rolig villavej i Esbjerg, og oplevelsen har heldigvis været positiv – også for Kristians kone. Det kunne seerne på Viasat opleve med egne øjne, da programmet rullede over skærmen tirsdag den 7. november 2023.

– Det har været en rigtig god oplevelse at være med i programmet. Processen har været sjov, og vi har fået et fantastisk resultat. Men det er selvfølgelig altid lidt grænseoverskridende at slippe kontrollen over ens eget hjem og penge på den måde, siger Line Tækker Madsen.

Line og Kristian havde besluttet sig for at sælge deres nuværende hjem, og parret havde lyst til at blive inspireret og udfordret i deres bolig- og materialevalg. Det var eksperterne fra tv-programmet de helt rette til:

– At få fagprofessionelle på sagen og lade dem læse os og vores stil for derefter at føre det ud i boligen har været så fedt. Det er virkelig blevet vores drømmehjem, fordi det passer lige til os, istemmer Kristian Tækker Madsen.

God akustik med et eksklusivt udtryk

Selvom Line og Kristian Tækker Madsen overlod de helt store beslutninger til eksperterne, havde parret både krav og ønsker til renoveringen. Et af ønskerne var, at huset skulle have god akustik.

Line fik i 2012 konstateret sygdommen sudden deafness, da hun pludseligt mistede hørelsen på venstre øre. Som efterspil kæmper hun med svær tinnitus og lydoverfølsomhed, så den rette akustik var altgørende i parrets nye hjem.

– For at jeg kan være til stede i et rum uden høreapparat, kræver det en god akustikløsning. Og det har vi virkelig fået. Det giver rigtig meget livskvalitet for mig, men også for min mand, som også går op i god lyd, fortæller Line.

Eksperterne i programmet valgte designløsningen Troldtekt line design, som med langsgående spor hen over den samlede loftflade tilfører et visuelt roligt udtryk. I samspil med de øvrige materialer giver loftets mørkegrå farve en hyggelig hule-fornemmelse, som ifølge parret betyder, at hjemmet føles som et rigtigt hjem.

– Vi er så glade for vores lofter, som virkelig indrammer vores bolig på den helt rigtige måde. Det æstetiske aspekt i designløsningen gør virkelig noget godt for vores hjem og for den følelse, vi har herhjemme, siger Kristian Tækker Madsen.

 

Troldtekt fortæller om akustiske kvaliteter

Eksperterne er selv meget tilfredse med det hus, de har fundet til Line og Kristian Tækker Madsen. Huset er i en helt speciel stil, og derfor havde programmets arkitekt, Mads Kappel Mikkelsen, ikke lyst til bare at sætte et jævnt industriloft op.

Derfor faldt valget på Troldtekt grundet parrets ønske om et hjem med god akustik, som samtidig giver et karakterfuldt design.

Troldtekts projektkonsulent, Bente Therkildsen, er med i huset under renoveringen for at følge og se resultatet af de opsatte Troldtekt lofter, der bliver monteret i hele huset. Og selvom eksperterne tog en modig beslutning med de grå lofter, er det færdige resultat og den ønskede effekt helt i Line og Kristians Tækker Madsens ånd.

Se flere billeder her

FAKTA: Boligkøb i blinde

Bolig- og underholdningsprogrammet ’Boligkøb i blinde’ hjælper deltagerne med at tage det ultimative skridt i jagten på deres drømmehjem – ved at overlade de store beslutninger og hele deres opsparing til programmets eksperter. Eksperterne sørger for alt lige fra boligkøb til indretning, inden deltagerne flytter ind i deres nye hjem.

Afsnittet med Line og Kristian blev vist tirsdag den 7. november på TV3.